Meniu

Căutați bilete de avion din Londra spre Craiova

Arată filtrele

Craiova

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Fântâna muzicală

  În parcul din apropierea clădirii prefecturii vă veți bucura de spectacolul oferit de Fântâna Muzicală. În serile calde de vară atrage sute de oameni – cu siguranță nu trebuie ratat!

 • Orașul câinilor

  În Craiova s-ar putea să întâlniți mulți câini hoinari pe străzile orașului. Este, într-adevăr o priveliște neobișnuită turiștilor, însă aveți grijă să îi evitați pe cât se poate.

 • Simbol al dragostei

  Dacă vreți să vă mărturisiți sentimentele față de persoana iubită, puteți amplasa aici un lacăt al dragostei cu numele vostru inscripționat. Îl puteți atașa pe balustrada podului din Grădina Botanică a Craiovei.

Bilete ieftine de avion din Londra în Craiova

Cele mai avantajoase oferte de zbor din Londra în Craiova nu sunt întotdeauna cele care par la prima vedere. De exemplu, un zbor cu escală poate costa mai puțin decât un zbor direct sau poate include o parte din serviciile adiționale pe care le doriți. În plus, această variantă este foarte potrivită dacă vă place să descoperiți orașe noi – dacă escala este suficient de lungă, aveți posibilitatea de a vizita orașul de transfer.

Pentru a găsi cea mai bună ofertă de zbor din Londra în Craiova este nevoie întâi să luați în considerare care sunt serviciile adiționale de care doriți să beneficiați. Este posibil ca, în funcție de compania aeriană cu care alegeți să călătoriți, să nu fie nevoie să plătiți suplimentar. De exemplu, necesitatea rezervării unui loc cu spațiu suplimentar pentru picioare poate să devină irelevantă dacă alegeți să călătoriți cu altă companie, ale cărei aeronave oferă suficient spațiu. Odată ce cunoașteți toate condițiile de care doriți să beneficiați, puteți estima mai bine un buget total pentru biletele de avion și puteți recunoaște mai rapid oferta potrivită pentru dumneavoastră.

Cum reduceți costurile pentru un zbor către Craiova?

Ofertele de zbor nu se încadrează în bugetul pe care doriți să îl alocați? Verificați ofertele din nou, dimineață devreme. Nu este exclus ca, în funcție de traficul de căutări pentru biletele de avion, prețul pentru același zbor să fie considerabil mai mare sau mai mic. De exemplu, ofertele rezervate în week-end vor fi aproape de fiecare dată mai scumpe decât cele rezervate în timpul săptămânii. Acest lucru se întâmplă deoarece majoritatea călătorilor își planifică vacanțele în week-end, ceea ce determină o creștere a prețurilor afișate.

De asemenea, țineți cont și de serviciile adiționale pe care le doriți incluse în călătoria dumneavoastră. De exemplu, bagajul de cală sau alegerea unui loc cu spațiu suplimentar pentru picioare implică plata unor taxe adiționale. Pentru a reduce costurile puteți reevalua necesitatea serviciilor pe care le-ați inclus și renunța la o parte dintre acestea. Unii pasageri aleg să călătorească numai cu bagajul de mână și să cumpere de la destinație articolele nepermise la bordul avionului. Cu atât mai puțină grijă în timpul călătoriei dumneavoastră!

Folosiți motorul de căutare de zboruri și găsiți rapid oferta ideală

Pentru a găsi cele mai avantajoase oferte din Londra în Craiova este suficient să accesați motorul de căutare de zboruri eSky. Având o bază de date de peste 950 de companii aeriene, acesta face din planificarea călătoriei o simplă joacă. Motorul poate fi accesat de pe desktop, tabletă și smartphone, astfel încât să fiți în permanență conectați la cele mai bune oferte de zbor.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați Londra ca loc de plecare și Craiova ca aeroport de sosire, să selectați datele de zbor și să alegeți numărul de bilete pe care doriți să îl rezervați. În numai câteva secunde veți primi acces la cele mai bune oferte de zbor, sistemul comparând în numai câteva secunde toate alternative. Rezultatele sunt afișate în funcție de cele mai bune prețuri, însă acestea pot fi filtrate și în funcție de alte preferințe, cum ar fi numărul de escale acceptat, compania aeriană preferată și altele.

Dacă încă nu ați fixat datele de călătorie, vă puteți inspira pe pagina Oferte de pe website-ul eSky, unde veți găsi bilete de avion la prețuri foarte convenabile, atât spre Craiova, cât și spre alte orașe din restul lumii. Deoarece unele oferte încep chiar și de la 15 euro pentru un zbor dus-întors, acestea se pot epuiza rapid.

De la aeroport în Craiova

Aeroportul Internațional Craiova (cod IATA: CRA) este un aeroport de dimensiuni mici, care oferă conexiuni către zece destinații permanente și o destinație sezonieră. Cursele directe din Londra către Craiova sunt operate de Wizz Air de pe aeroportul Londra-Luton cu o frecvență zilnică. Deoarece distanța dintre aeroport și oraș este de numai 7  kilometri, este foarte simplu să ajungeți în oraș. Linia 9 de transport în comun circulă de la aeroport în centrul orașului, iar stația de autobuz se află chiar în fața aeroportului.

În ciuda faptului că este un aeroport de dimensiuni reduse, aici găsiți inclusiv companii care oferă servicii de închiriere mașini. Puteți alege între Închirieri Auto Craiova WLC, situat chiar în incinta aeroportului, sau Autonom ori Avis, pe care le găsiți în imediata apropiere.

Care este prețul mediu pentru un bilet de avion din Londra până la Craiova?

Deoarece prețurile biletelor de avion se modifică în mod constant, poate fi dificil să găsiți oferta ideală de zbor. Prețul mediu pentru o călătorie dus din Londra-Luton până în Craiova este de aproximativ 300 de lei, însă pot depăși 550 de lei în unele zile. Această estimare nu include serviciile adiționale de care doriți să beneficiați, precum bagaje înregistrate de cală, gustări pe timpul zborului sau îmbarcare prioritară.

Dacă doriți să adăugați aceste servicii pentru călătoria dumneavoastră este important să le luați în considerare atunci când stabiliți bugetul de călătorie. Uneori, este posibil ca un bilet de avion care include bagajul de cală în preț să fie mai avantajos decât dacă ați cumpăra separat biletul de avion și înregistrarea bagajului de cală.

Când ar trebui să rezervați biletele de avion?

Pe ruta Londra-Craiova, variațiile de preț nu sunt foarte mari. Totuși, prețurile pentru biletele de avion cumpărate în ultima lună înainte de efectuarea călătoriei și biletele pentru călătorii efectuate în timpul sezonului de iarnă vor fi mai crescute decât în mod normal.

Pentru a beneficia de cele mai bune tarife la biletele de avion către Craiova, cel mai recomandat este să rezervați biletul cu aproximativ șase sau opt săptămâni în avans. În acest caz, costul minim al călătoriei este de 126 de lei, iar costul maxim de 376 de lei. Totuși, cele mai multe bilete sunt disponibile în jurul prețului de 180 de lei.

Dacă zborul dumneavoastră urmează să aibă loc în timpul unui sezon intens circulat (pe durata lunilor decembrie-ianuarie sau august), este indicat să cumpărați biletul de avion cu aproximativ șase luni în avans.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Londra spre Craiova pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Londra spre Craiova pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Londra spre Craiova, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Londra spre Craiova?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Londra spre Craiova atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Londra Craiova

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Craiova

Londra Craiova a devenit una dintre cele mai populare rute românești în ultimii ani, mai ales datorită creșterii traficului de muncă România Marea Britanie, dar și datorită apariției companiilor aeriene low cost (Wizz Air, Ryanair, Blue Air etc) care oferă zboruri ieftine. Ruta Londra Craiova este intens circulată întrucât tot mai mulți români care lucrează în Marea Britanie caută bilete de avion ieftine pentru a se întoarce acasă în concedii sau de sărbători. Dacă sunteți în căutare de bilete de avion Londra Craiova, puteți accesa pagina dedicată de oferte eSky. Aici veți găsi tarife avantajoase – nu uitați, cu cât veți rezerva mai din timp, cu atât mai bun va fi prețul.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Craiova!

Alegeți hotel în Craiova