Meniu

Londra Atena - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Atena

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Istorie

  Datând încă din jurul anului 3.000 Î.C., civilizația greacă este una dintre cele mai vechi din Europa. Cel mai cunsocut obiectiv turistic e Acropolis, dar veți găsi sute de temple, poduri și monumente care atestă istoria acestui teritoriu.

 • Cultură

  Fiind locul de naștere al teatrului, aici veți găsi mai multe scene decât în orice alt oraș din lume, mai ales că anual au loc foarte și multe evenimente și festivaluri, fie de muzică, fie de teatru.  

 • Viață de noapte

  Atena este denumită și "Orașul din Balcani care nu doarme niciodată." Oamenii ies în oraș în fiecare seară și se distrează de la apus până la răsărit. Fie că savurați o bere sau un ouzo, bogăția vieții de noapte din Atena nu are cum să vă scape. 

Ce ne place la Atena

Un oraș intrigant cufundat în istorie, înconjurat de munți, mare și priveliști deosebite – aceasta este Atena!  Deși este punctul principal de transfer către insulele grecești, noi spunem că merită cu siguranță mai mult credit pentru ce are de oferit.
Antică și modernă în același timp, Atena este un mix interesant de cumințenie și nebunie, de istorie și trend de ultimă oră. Este locul unde monumentele iconice sunt amestecate cu muzee de primă mână, cafenele pline de zvâc și mâncare al fresco – și asta face totul cu atât mai interesant.
Centrul istoric este un muzeu în aer liber, și totuși viața culturală și socială a orașului se desfășoară chiar aici, printre numeroasele obiective turistice. Impresionantul Acropolis se ridică deasupra metropolei și veghează de secole asupra ei. 
"Leagănul civilizației" este locul de naștere al democrației, al Jocurilor Olimpice, al teatrului, dar probabil și al curtoaziei – localnicii sunt mereu extrem de socialbili și ospitalieri, așadar vă veți simți în largul dvs. instantaneu. 
Veți găsi cu siguranță multe restaurante care oferă mâncare bună la prețuri accesibile, însă dacă doriți să luați contact cu bucătăria locală, trebuie să mergeți în zona Kolonaki. Și uitați de Roma și Paris – Atena este orașul cu cea mai dezvoltată cultură a cafelei din Europa.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Londra spre Atena pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Londra spre Atena pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Londra spre Atena, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Londra spre Atena?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Londra spre Atena atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Londra Atena

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Atena

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Atena!

Alegeți hotel în Atena