Meniu

Londra Luqa - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Luqa

  • Informații generale

    Limba oficială Malteză, Engleză
    Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
    Valută: Euro (EUR)

  • Clădiri

    Ce nu trebuie să ratați dacă ajungeți în Luqa? Biserica Parohială dedicată Sfântului Andrei – o adevărată capodoperă arhitecturală, a fost construită în 1670, dar a fost bombardată în timpul războiului, urmând să fie reconstruită între 1944 și 1962.

  • Evenimente

    Când vă planificați călătoria, verificați și când are loc Malta Classic. Timp de trei zile, în capitala veche, Mdina, sunt expuse mașini de epocă absolut deosebite care ulterior participă și la întreceri cronometrate. Trebuie văzute!

  • Mâncare

    Ce recomandăm: pastizzi (produs de patiserie umplut cu brânză ricotta sau cu piure de mazăre), dar și cârnații maltezi, care au o aromă specifică, distinctă, datorită coriandrului cu care sunt preparați.

Luqa

Când a luat naștere, Luqa era doar un sătuc liniștit, urmând să cunoască ascensiunea odată cu dezvoltarea aviației. În jurul anilor ’20, a devenit aeroport pentru insula Malta și chiar și în ziua de astăzi, este principalul aspect cu care este asociat. Deși în timpul celui de-al Doilea război Mondial, Luqa a fost bombardat de numeroase ori, fiind foarte aproape de distrugere totală, există numeroase obiective turistice care s-au păstrat din perioada anterioară războiului. În plus, construcția aeroportului a dus la dezvăluirea unor cimitire și artefacte antice, care datează chiar și din Epoca de Bronz!

În plus, ca majoritarea sătucurilor vechi din Malta, cluburile sportive reprezintă punctul de legătură pentru locuitori. Cele două cluburi de fotbal – Union Band și Saint Andrew – decorează satul pentru festivalul Sfântului Andrei (care are loc la începutul lunii iulie) și fac un adevărat spectacol din încercarea lor de a atrage sprijinul și admirația publicului. Cu siguranță, este o perioadă ce nu trebuie ratată dacă aveți drum prin Luqa!

Ce vă va plăcea cu siguranță este însă că puteți explora zonele din apropiere foarte rapid cu mașina – spre exemplu,  puteți ajunge în Valletta (capitala) în doar 15 minute, unde trebuie neapărat să vedeți Grădinile Barrakka. Cu numai 1 euro, puteți ajunge sus și să admirați întregul port de la înălțime!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Londra spre Luqa pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Londra spre Luqa pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Londra spre Luqa, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Londra spre Luqa?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Londra spre Luqa atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Londra Luqa

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Luqa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Luqa!

Alegeți hotel în Luqa