Meniu

Luqa - spre Luqa

Arată filtrele

Luqa

  • Informații generale

    Limba oficială Malteză, Engleză
    Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
    Valută: Euro (EUR)

  • Clădiri

    Ce nu trebuie să ratați dacă ajungeți în Luqa? Biserica Parohială dedicată Sfântului Andrei – o adevărată capodoperă arhitecturală, a fost construită în 1670, dar a fost bombardată în timpul războiului, urmând să fie reconstruită între 1944 și 1962.

  • Evenimente

    Când vă planificați călătoria, verificați și când are loc Malta Classic. Timp de trei zile, în capitala veche, Mdina, sunt expuse mașini de epocă absolut deosebite care ulterior participă și la întreceri cronometrate. Trebuie văzute!

  • Mâncare

    Ce recomandăm: pastizzi (produs de patiserie umplut cu brânză ricotta sau cu piure de mazăre), dar și cârnații maltezi, care au o aromă specifică, distinctă, datorită coriandrului cu care sunt preparați.

Cât costa biletele de avion către Luqa?

Dacă ați mai căutat oferte pentru biletele de avion către Luqa – sau orice altă destinație – știți deja cât de mult poate să fluctueze prețul. Acest lucru se întâmplă deoarece prețul biletului de avion este influențat de mai mulți factori, precum compania aeriană cu care alegeți să călătoriți, gradul de interes al călătorilor față de ruta selectată, timpul rămas până la călătorie sau alte aspecte similare.

Cursele directe către Luqa din România sunt operate de către compania aeriană low-cost Wizz Air, din București și Cluj-Napoca. Dacă doriți să rezervați un zbor din București, costul mediu pentru un bilet de avion este de 230 de lei pentru un singur segment, rezervat cu aproximativ patru săptămâni în avans. Pentru zborurile din Cluj-Napoca către Luqa, costul mediu este de 70 de lei per segment de zbor. Desigur, costurile vor fi mai ridicate în timpul sezoanelor turistice, cum ar fi sărbătorile de iarnă sau lunile iulie și august.

De unde puteți rezerva bilete ieftine de avion către Luqa?

Găsirea ofertelor de zbor ideale către Luqa sau orice altă destinație poate fi o adevărată provocare pentru unii călători. Contrar credinței populare, nu este nevoie să fiți la curent cu toate ofertele de zbor ale tuturor companiilor aeriene – tot ce aveți nevoie pentru a găsi biletele de avion dorite este să creați o alertă de preț.

Acest lucru vă permite să accesați ofertele dorite de zbor chiar din inbox-ul dumneavoastră. Alertele de preț pot fi setate pe website-ul eSky, selectând numărul de zile al călătoriei și ruta pe care veți călători. Când biletele de avion pe care le căutați sunt disponibile la prețuri avantajoase, veți primi un e-mail.

Încă nu ați setat datele de călătorie? Vizitați meniul Oferte de pe website-ul eSky, unde veți găsi bilete de avion la prețuri începând și de la 20 de euro, în funcție de perioada în care călătoriți și destinațiile alese.

Unde găsiți cele mai avantajoase oferte de zbor către Luqa?

Dacă încă nu ați găsit biletele de avion dorite către Luqa, motorul de căutare de zboruri eSky vine în ajutorul dumneavoastră. Cu o bază de date ce depășește 950 de companii aeriene de linie, low-cost și tip charter, acesta este cel mai bun loc în care vă puteți rezerva oferta de zbor.

Motorul de căutare de zboruri compară în câteva secunde toate ofertele disponibile pentru ruta selectată, și le afișează pe cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Acest motor de căutare este foarte simplu de folosit – trebuie numai să selectați aeroportul de plecare și destinația Luqa, apoi să alegeți intervalul în care doriți să călătoriți și tipul de bilete pe care doriți să îl rezervați.

După câteva secunde veți naviga printre o mulțime de oferte de zbor, sortate în funcție de preț sau de timpul total de călătorie. Puteți filtra aceste rezultate în funcție de mai multe criterii, precum numărul de escale acceptat, ora de plecare sau sosire pentru fiecare dintre zboruri, aeroportul de tranzit și alte filtre.

În plus, newsletter-ul personalizat eSky vă ajută să găsiți biletele de avion la prețul dorit. Acesta vă oferă acces exclusiv la promoții de zbor și reduceri de până la 40% din prețul total al ofertei.

Aeroportul din Luqa

Aeroportul Internațional Malta (cod IATA: MLA) este singurul aeroport de pe insulele malteze, și s-a dezvoltat pe locul fostului aerodrom RAF Luqa. Aeroportul se află chiar în oraș și la câțiva kilometri distanță de Valetta, capitala țării.

Printre cele mai cunoscute companii aeriene care oferă curse dinspre și către Luqa se află Emirates, British Airways, Lufthansa și Qatar Airways. De asemenea, companiile low-cost Ryanair și Wizz Air oferă conexiuni directe dinspre o mulțime de orașe europene.

Cursele directe din România către Luqa sunt operate exclusiv de Wizz Air. Zborurile din Cluj-Napoca au loc săptămânal, iar zborurile din București-Otopeni decolează de două ori pe săptămână către Luqa. Durata unui zbor este de aproximativ 2 ore și 30 de minute, indiferent de aeroportul din care doriți să călătoriți.

Opțiunile de transport dinspre aeroport către Luqa includ autobuzele express X1, X2, X3 și X4. De asemenea, taxiurile sunt disponibile în aeroport și funcționează pe bază de bilet pre-plătit, cumpărat din Terminalul Sosiri. Puteți rezerva un taxi atât pentru a ajunge în Luqa, dar și în alte puncte ale insulei. Dacă preferați să închiriați o mașină, în aeroport veți găsi birouri aparținând de companii precum Avis, Green Motion, Hertz sau Sixt.

Cum reduceți costurile unui bilet de avion către Luqa?

În funcție de momentul în care cumpărați biletul de avion și de timpul rămas până la călătorie, prețul pentru un zbor către Luqa se poate dubla sau chiar tripla. Pentru a evita astfel de situații este important să efectuați rezervările din vreme.

În cazurile în care acest lucru nu este posibil, există câteva metode prin care puteți reduce costurile. Prima variantă este să căutați zboruri cu escală, care pot fi mai avantajoase ca preț. În plus, dacă timpul dintre conexiuni este suficient de lung, puteți petrece timpul vizitând un nou oraș.

O altă modalitate este să rezervați numai un bagaj de mână, deoarece costurile asociate bagajului de cală pot fi însemnate. Alte servicii suplimentare precum serviciul de îmbarcare prioritară sau spațiul suplimentar pentru picioare implică taxe adiționale.

De asemenea, ora la care este programat zborul poate să contribuie la costul final al biletelor de avion. În mod normal, zborurile programate în timpul nopții sau dimineața devreme sunt disponibile la prețuri mai avantajoase, deoarece gradul de ocupare este mai redus decât în cazul zborurilor programate la ore mai convenabile.

Când găsiți biletele de avion la cele mai bune prețuri?

Intervalul în care este recomandat să rezervați biletele de avion diferă în funcție de sezon. Dacă planificați o călătorie către Luqa în timpul sărbătorilor de iarnă sau în timpul verii, atunci este indicat să faceți rezervările cu cel puțin patru până la șase luni în avans.

Deoarece în aceste perioade interesul față de bilete de avion este cel mai crescut, acest lucru implică o creștere a tarifelor din partea companiilor aeriene.

În schimb, pentru călătoriile efectuate în extra-sezon, cel mai bun interval pentru a rezerva bilete de avion este cu patru până la șase săptămâni în avans.

De asemenea, momentul în care efectuați rezervarea este aproape la fel de decisiv privind costurile finale de călătorie. Dacă veți căuta oferte în timpul week-end-ului veți observa că aceleași bilete de avion sunt mai costisitoare decât dacă le rezervați în timpul săptămânii. Acest lucru se întâmplă deoarece traficul de căutări pentru biletele de avion este mai crescut în week-end. Astfel, cele mai bune oferte de zbor  sunt disponibile dimineața devreme, în timpul săptămânii.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Luqa pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Luqa pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Luqa, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Luqa?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Luqa atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Luqa

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Luqa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Luqa!

Alegeți hotel în Luqa