Meniu

Căutați bilete de avion din Londra spre Tralee

Arată filtrele

Tralee

 • Informații generale

  Limba oficială Irlandeză, Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul de pe râu

  În irlandeză, numele din care provine actualul „Tralee” este „Trá Lí” sau, mai formal, „Tráigh Lí”. Acesta înseamnă, literalmente, „orașul care stă pe râu”.

 • O întâlnire cu arta

  Dacă sunteți interesați în cultura populației indigene din Irlanda, veți avea partea de un adevărat răsfăț în Ralee. Teatrul Siamsa Tíre este locul ideal în care puteți cunoaște arta irlandeză tradițională!

 • Pentru amatorii mâncărurilor bune

  Al patrulea weekend din septembrie este, de câțiva ani, prilej pentru Food Festival. Aici puteți gusta preparate din bucătăria internațională, dar și beri și preparate locale, chiar de la producători!

De ce merită să vizitați Tralee

Tralee este un oraș localizat în sud-vestul Irlandei, în ținutul Kerry. Este situat în peninsula Dingle, cel mai îndepărtat punct al țării către vest. Aici veți găsi golful cu același nume și în care se varsă apele mai multor râulețe. 

Tot în regiune se află și o rezervație naturală care include plaje spectaculoase, dune și lagune. Le puteți vizita cu barca, localnicii organizând excursii în mod regulat. Una dintre atracțiile principale din timpul călătoriei este sanctuarul păsărilor de pe insula Derrymore.

Cel mai însemnat simbol al orașului este Rose of Tralee International Festival, cu o tradiție de aproape 60 de ani.

Acesta este organizat annual în luna august, iar în timpul sărbătorii este desemnată ca ambasador al orașului și al regiunii o fetiță de origine irlandeză. Dintre criteriile de selecție enumerăm aspirațiile, ambiția și responsabilitatea socială. În afară de numirea noului ambasador, în oraș au loc multe concerte, parade, târguri și spectacole de artificii.

După cum sugerează și numele festivalului, trandafirii au un rol important pentru cultura orașului. Astfel, într-unul dintre parcuri veți găsi o grădină de trandafiri care conține peste 5.000 de specii, pe care merită să o vizitați în special în perioada în care înfloresc.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Londra spre Tralee pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Londra spre Tralee pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Londra spre Tralee, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Londra spre Tralee?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Londra spre Tralee atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Londra Tralee

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Tralee

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Tralee!

Alegeți hotel în Tralee