Meniu

Lisabona Oradea - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Oradea

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Raiul balneo-climateric

  Lângă Oradea se află două dintre cele mai populare stațiuni balneo-climaterice din întreaga Românie: Băile Felix și Băile 1 Mai. Apele din piscinele resorturilor au proprietăți curative, fiind la mare căutare printre turiști.

 • Panorama orașului dintr-un observator

  Dacă doriți să admirați Oradea și împrejurimile acesteia, cel mai bun loc este parcul natural de pe deal, Grădina Publică Ciuperca. Aici veți găsi 5 terase-observator, de unde se vede întreg orizontul.

 • O clădire-emblemă

  Nu vă puteți încheia vacanța în Oradea fără o vizită la Palatul Vulturul Negru. Deși la exterior nu pare să adăpostească o arhitectură aparte, palatul impresionează prin decorul secesionist și vitraliile sale. 

De ce merită să vizitați Oradea?

Orașul românesc a fost ridicat în secolele 10-11 sub numele Varadinium și a aparținut o lungă perioadă de timp Imperiului Ungar. Astăzi este unul dintre cele mai frumoase centre urbane din România și se laudă cu arhitectura sa, un mix de realism-social, baroc și secesionism. 
Centrul său istoric a fost renovat integral în anul 2002. În ciuda acestui fapt, în timpul unui city break în Oradea veți putea observa o multitudine de clădiri în stil baroc, precum Muzeul Țării Crișurilor sau Catedrala Barocă.
Un alt edificiu care atrage turiștii este Cetatea Oradea, care astăzi găzduiește Institutul de Artă. De asemenea, nu veți vrea să ratați Biserica cu Lună, al cărui mecanism urmează și indică fazele lunii. Sfera ce imită luna are diametrul de un metru, este colorată în negru și auriu, și se află pe turla bisericii, în fața porții de intrare.
În centrul urban veți descoperi restaurante elegante, dar și baruri și localuri în care, pentru câțiva lei, veți putea savura delicioasele plăcinte cu cartofi sau brânză. Dacă vreți să vă delectați cu o ciorbă de burtă sau mămăligă cu sărmăluțe în foi de varză și viță de vie, vă recomandăm restaurantele Allegria, Hanul cu Noroc ori Ziga Zaga.

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Lisabona spre Oradea pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Lisabona spre Oradea pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Lisabona spre Oradea, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Lisabona spre Oradea?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Lisabona spre Oradea atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Lisabona Oradea

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Oradea!

Alegeți hotel în Oradea