Meniu

Căutați bilete de avion din Juliaca

Juliaca

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Taxiurile

  În oraș vă puteți deplasa cu autobuze locale, însă rămâne un mister pentru turiști amplasamentul stațiilor. Mai ușor și relativ accesibil ar fi să vă deplasați cu un pedicab electric (o variantă electrică de ricșă). 

 • Suvenirurile

  Juliaca are o ofertă bogată în obiecte de calitate tradiționale culturii peruane – jachete și șoșete călduroase din lână de alpaca. Originale, făcute în casă, acestea pot fi achiziționate în fiecare duminică din piața aflată în centrul orașului. 

   

 • O croazieră pe Titicaca

  Cel mai mare lac din America de Sud, cunoscut drept lacul navigabil aflat la cea mai înaltă altitudine din lume (aproape 4000 m), Titicaca este deosebit de ofertant. Mergeți într-o croazieră și admirați peisajul incredibil! 

   

Juliaca – orașul din mijlocul Anzilor

Juliaca este orașul peruan din mijlocul Anzilor, în apropierea lacului Titicaca, un punct excelent de plecare pentru vizitele în satele peruane tradiționale și explorarea rămășițelor civilizației incașe. În trecut acest oraș era faimos pentru producția de șosete, pulovere și obiecte artizanale. 

Explorați orașul într-o vacanță de neuitat: începeți cu Plaza de Armas și centrul vechi. Aici este localizată Biserica Santa Cătălina, denumită și Biserica Albă. Construcția sa a fost iniață de iezuiți în anul 1649, însă lucrările au fost finalizate abia 125 de ani mai târziu.

Carnavalul din Juliaca se desfășoară în fiecare an, din februarie până în martie, și este un prilej al dansului, voioșiei și al culorilor. Localnicii practică un dans regional tipic pentru Altiplano (platoul Collao), moștenire de la tribul Qulla, locuitorii din trecut ai acestor pământuri și inamici ai incașilor. 

O vacanță reușită merită să includă și o călătorie la ruinele faimosului Sillustani, cimitirul preincaș al tribului Qulla. Aceștia aveau un mod aparte de a îngropa cadavrele: corpurile erau așezate în morminte de familie sub forma unor turnuri denumite chullpas. 

Bucătăria tradițională peruană este simplă, dar consistentă. Vă recomandăm o vizită la restaurantul Trujillano, unde puteți să vă delectați cu un păstrăv delicios cu roșii la grătar sau orez cu ouă și banane. În serile reci vă recomandăm o vizită la El Tablon (Centrul comercial Real Plaza) și supa lor cremă de pui, fierbinte și savuroasă.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Juliaca pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Juliaca pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Juliaca, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Juliaca?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Juliaca atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Juliaca

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Juliaca

Orarul zborurilor: Juliaca