Meniu

Căutați bilete de avion din Istanbul spre Satu Mare

Arată filtrele

Satu Mare

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Orașul unguresc din România

  Satu Mare este un oraș aflat la 20 de minute distanță de granița cu Ungaria. Din această cauză, dar și datorită trecutului istoric al regiunii, aproape 40% dintre locuitorii orașului sunt de naționalitate ungară. 

 • Totul se află „în apropiere”

  Dacă vreți să vizitați orașul într-o singură zi, cel mai convenabil mod de a vă deplasa este autobuzul. Orașul este deservit de 23 de linii, care acoperă aproape 200 de kilometri. Cu siguranță veți găsi o stație oriunde veți avea nevoie! 

 • Campioni la scrimă

  Satu Mare este orașul natal al majorității campionilor mondiali și olimpici la scrimă. Tradiția locală a acestei discipline datează din 1885 și anual au loc aici festivaluri și turnee de spadă, sabie și floretă.

De ce merită să vizitați Satu Mare?

Satu Mare este un oraș românesc de la granița cu Ungaria și este rezultatul fuziunii dintre două culturi diferite, care datează din epoca de piatră și bronz. Dacă vreți să vă rezervați un city break în regiune, vă recomandăm Hotelul Dacia. Clădirea a fost construită în 1902, în stilul Art Nouveau, și atrage prin motivele florale vii și ornamentele exterioare din ceramică emailată.
Locul potrivit din care să vă începeți vacanța în Satu Mare este Piața Libertății din Centrul Vechi, unde veți găsi clădiri cu istorie. Un alt obiectiv turistic din oraș este Palatul Administrativ, una dintre cele mai grandioase structuri din Transilvania, cu o înălțime de 97 de metri.
Un loc unic pe care merită să îl vizitați în timpul city break-ului este biserica cu lanțuri, construită la sfârșitul secolului 18, cu elemente ornamentale de secol 17. Biserica este înconjurată de piloni uniți prin lanțuri forjate, iar înăuntrul acesteia se află mobila originală, din lemn de stejar.
Bucătăria locală este o combinație de arome românești și ungurești. Puteți degusta aici, de exemplu, plăcinte cu varză și carne, supă de vițel, cârnați cu mujdei, gulaș sau paprikaș de pui. Alegerea turiștilor este Pub-ul No Pardon de pe Strada Corvinilor, iar recomandarea noastră călduroasă este rața prăjită cu cireșe și ficatul de rață la grătar cu mere coapte. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Istanbul spre Satu Mare pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Istanbul spre Satu Mare pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Istanbul spre Satu Mare, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Istanbul spre Satu Mare?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Istanbul spre Satu Mare atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Istanbul Satu Mare

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Satu Mare!

Alegeți hotel în Satu Mare