Meniu

Iași Beirut - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Beirut

 • Informații generale

  Limba oficială Arabă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Lira libaneză (LBP)

 • Apusul de soare

  Beirutul fascinează nu doar prin plajele cu nisip fin, ci si prin spectacolele soarelui la apus. În fiecare zi turiștii, dar și localnicii se bucură de peisajele unice care îmbracă orașul la asfințit, care vă vor face să vă îndrăgostiți de oraș.

 • Biserica – sânul familiei

  În Liban nu există noțiunea de stare civilă. Tot ce ține de nunți, divorțuri sau moșteniri sunt tratate sub cupola bisericii, indiferent de religia de care aparțin persoanele implicate.

 • Un Beirut cosmopolit

  Deși își acoperă capul cu tradiționalele hijaburi, femeile din Beirut poartă fuste sau rochii scurte, în aparentă contradicție. Totuși, în oraș trăiesc într-o armonie perfectă oameni de diferite culturi și confesiuni.

   

Festinuri in Orientul Mijlociu

Beirut este esența Orientului Mijlociu, cu note de parfum european. Aici este locul în care să vă ospătați la cele mai mari festinuri și să negociați pentru orice lucru, spre încântarea negustorilor. Orașul este cunoscut pentru spiritul de petrecere și barurile sau cluburile ce rămân deschise până dimineața. Astfel de locuri puteți întâlni pe Strada Gemmayze, centrul petrecerilor continue.

Un aspect pe care trebuie să-l știți odată ajunși într-un city break la Beirut este noțiunea de „bakszysz”, adică bacșișul practicat în mod regulat în țările arabe. În Beirut va trebui să apelați la el la fiecare colț de stradă. Toți cei care sunt dispuși să vă facă un favor sau să vă ajute cu indicații vor aștepta la schimb o mică atenție. Pentru că aceasta este una dintre caracteristicile culturii locale, vă sfătuim să aveți în permanență câteva monede pe care să le lăsați localnicilor binevoitori. 

Dacă vă simțiți stăpâni pe arta negocierii, nu vă sfiiți să va târguiți pentru chilipiruri într-unul dintre bazarurile cu suveniruri de vacanță. Ca în majoritatea țărilor din Orientul Mijlociu, vânzătorii vor fi bucuroși să își laude broderiile complexe, materialele textile și mătăsurile fine sau șalurile și jachetele. De asemenea, tot de aici puteți pleca și cu vase și oale din bronz și alamă ori ceramică aleasă și sticlărie. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Iași spre Beirut pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Iași spre Beirut pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Iași spre Beirut, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Iași spre Beirut?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Iași spre Beirut atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Iași Beirut

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Iași - Beirut

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Beirut!

Alegeți hotel în Beirut