Meniu

Freetown Abuja - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Abuja

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC +1
  Valută: Naira (NGN)

 • Arhitectura tradițională

  Unul dintre cele mai interesante puncte din oraș este muzeul în aer liber, unde se regăsesc replici fidele ale bijuteriilor arhitecturale din Nigeria, precum Palatul Katasina sau Moscheea Ilorin.

 • O vizită la stadion

  Fotbalul este sportul național al Nigeriei, iar stadioanele sunt la loc de cinste. De exemplu, pentru stadionul din Abuja s-au alocat fonduri de peste 360 de milioane de dolari. 

 • Stânca Zuma

  Situată în nordul orașului, stânca Zuma are o înălțime de 725 de metri și atrage toate privirile. Turiștii o consideră un loc supranatural, iar pentru nigerieni are o însemnătate aparte, fiind imprimată pe bancnota de 100 de naira a țării.

Abuja – un oraș plin de surprize

Una dintre cele mai tinere capitale din lume, Abuja a fost ridicată din temelii în anii ’80, cu scopul de a transmuta fosta capitală din Lagos, ce devenise supraaglomerată. Astfel, Abuja este un oraș verde, al arhitecturii futuriste, iar parcurile sale rămân, de departe, principala atracție. Regina Elisabeta a II-a însăși a asistat la inaugurarea unuia dintre ele în anul 2003, Parcul Millenium, proiectat de către Manfredi Nicoletti.

Dincolo de înfățișarea ciudată a edificiului impunător, ridicat sub forma unei nave maritime din centrul orașului, Abuja se mai laudă cu spații dedicate exclusiv petrecerii timpului liber. Un astfel de spațiu este Domul, locul preferat al turiștilor într-o vacanță, dar și al localnicilor, unde veți găsi săli de bowling și biliard sau casino-uri. 

Pentru cei îndrăgostiți de drumeții și sporturi, vă provocăm să escaladați Aso Rock, un monolit cu o înălțime de 400 de metri, ce se înalță chiar în centrul orașului. Totuși, vă recomandăm să nu mergeți neînsoțiți și să nu vă aventurați pe cărările abrupte, unde pereții pot deveni atât de netezi încât escalada devine imposibilă. 

Din punct de vedere al bucătăriei, turiștii recomandă localurile tradiționale, pe care le denumesc afectuos „baruri-boschet”. Mâncarea este ieftină și gustoasă, și nu necesită timp îndelung de preparare. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Freetown spre Abuja pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Freetown spre Abuja pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Freetown spre Abuja, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Freetown spre Abuja?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Freetown spre Abuja atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Freetown Abuja

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Abuja!

Alegeți hotel în Abuja