Meniu

Căutați bilete de avion din Karlsruhe spre Antalya

Arată filtrele

Antalya

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Plajele din Antalya

  Antalya are numeroase plaje frumoase – cele mai căutate sunt Phaselis, Konyaaltı, Cleopatra, Lara, Watermelon, Kemer, Sorgun, Incekum și Coasta Tekirova.

 • Viața de noapte

  Viața de noapte a Antalyei este extrem de faimoasă. Sunt multe locuri în care vă puteți distra – Yaza este locul unde barurile și cluburile sunt deschise până în zori, fiind organizate în mod frecvent și evenimente private.

 • Accesul la aeroport

  Drumul Antalya-aeroport are doar 16.7 km și este la 36 de minute distanță. Transportul este asigurat cu autobuz de "Havaş" din centru până la aeroport.

Ce trebuie să știți despre Antalya

Orașul are cele mai frumoase și curate coaste ale Mediteranei, acestea întinzându-se în peste 630 km. Numele i-a fost dat de regele Bergama II, iar în prezent este cunoscut ca grădina de banane și portocale a Turciei. 
Ce nu trebuie să ratați în Antalya?
Lycian Way, Fethiye și Antalya se bucură de un drum creat prin natură, fiind de fapt o rută montană deosebită. Tot aici veți găsi și farul Gelidonya, care oferă cea mai frumoasă priveliște asupra Turciei. 
Aquarium-ul din Antalya este cel mai mare din lume. Acesta este construit într-un concept special, astfel încât parcurile, peșterile, deșerturile și aerul pădurilor tropicale sunt perfect reflectate. 
De asemenea, puteți face scufundări într-unul dintre multele golfuri din Antalya. 
Noi vă mai recomandăm și următoarele atracții: moscheea Murat Pasha, Kaleiçi – locul unde sunt adunate străzile istorice, înguste ale Antalyei, peștera Karain Cave și Muzeul Antalya, care protejează lucrările prădate în timpul Primului Război Mondial. 
Orașul antic Termessos a luat naștere cu înconjurarea lui Alexandru Cel Mare în 333 Î.C. Orașul antic situat pe drumul Antalya-Korkuteli  este la 20 km distanță.
Ce să savurați în Antalya? 
Noi am încercat și ne-au plăcut: chiftelele shish, care sunt prăjite în boilere de cărbune și aranjate în sticle; peștele, dar și înghețata arsă. Recomandare. Nu mergeți în magazine ca să cumpărați sucuri fresh de fructe sau suc de portocale.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Karlsruhe spre Antalya pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Karlsruhe spre Antalya pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Karlsruhe spre Antalya, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Karlsruhe spre Antalya?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Karlsruhe spre Antalya atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Karlsruhe Antalya

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Karlsruhe - Antalya

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Antalya!

Alegeți hotel în Antalya