Meniu

Căutați bilete de avion din Fernando de Noronha

Fernando de Noronha

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Cea mai bună perioadă pentru o vacanță

  Climatul de pe insulă este împărțit în două sezoane diametral opuse – cel uscat și cel umed. Sezonul umed durează din ianuarie până la mijlocul lui august, iar restul anului este caracterizat de sezonul uscat.

 • Înotând cu țestoasele

  Printre stâncile de pe plajă veți găsi mici golfuri sau iazuri de apă. Cu puțin noroc, puteți întâlni acolo țestoase sălbatice sau crabi.

 • Cine a fost Fernando?

  Fernando de Noronha a fost cel care a sponsorizat excursia din 1501, în urma căruia a fost descoperit arhipelagul. Pentru mai mulți ani, el a deținut monopolul schimburilor cu Brazilia și a fost cel care a condus insula.

De ce merită să vizitați Fernando de Noronha

Arhipelagul uluitor situat în estul țărmului Braziliei este, de fapt, un altar al naturii. Acesta constă în 21 de insule și roci vulcanice, iar insula Fernando de Noronha este cea mai mare dintre acestea. Deși arhipelagul a fost descoperit în primii anii ai secolului 16 de către portughezi, acesta a fost rapid cucerit de englezi, apoi de francezi și olandezi, și, într-un final, returnat portughezilor.

Arhipelagul este un paradis pentru iubitorii de știință și natură sălbatică, aici trăind două specii de păsări unice. Totuși, vegetația din zonă a fost tăiată în secolul 19, atunci când în zonă exista o închisoare, pentru a îngreuna tentativele de evadare. Astfel, mare parte din plante au dispărut.

Adevărata bogăție a naturii poate fi observată în jurul apei. Aproximativ 70% din teritoriul insulei are statutul de parc national maritim, iar din 2001, Fernando de Noronha face parte din Patrimoniul Național UNESCO. Datorită apei calde, aici vă puteți bucura de condiții ideale pentru sporturile de apă sau puteți vizita epava unui vas scufundat în 1987.

Pentru că insula Fernando de Noronha nu este destinația de vacanță tipică, pentru a ajunge acolo trebuie să vă faceți o rezervare la una dintre agențiile care organizează călătorii pe insulă. Aceasta este greu accesibilă tocmai pentru a tempera entuziasmul turiștilor, care pot afecta echilibrul insulei, dar și pentru că rezervele de apă potabilă de pe insulă sunt limitate.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Fernando de Noronha pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Fernando de Noronha pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Fernando de Noronha, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Fernando de Noronha?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Fernando de Noronha atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Fernando de Noronha

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Fernando de Noronha