Meniu

Cluj-Napoca Moscova - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Moscova

 • Informații generale

  Limba oficială Rusă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Rubla rusească (RUB)

 • Lenin pe vecie

  După moartea liderului, noul guvern a scos sloganul "Lenin în viață pentru totdeauna". Corpul mumificat a fost mutat în mausoleul din Piața Roșie – în ciuda protestelor, acesta e vizibil pentru public, deși trecerea timpului afectează mumia. 

 • Orașul celor 7 turnuri

  Definitorii pentru oraș sunt și cele 7 turnuri similare construite între ‘47 și ‘53. Printre ele se numără clădirea universității, Ministerul Rus de Afaceri Externe, dar și diverse hoteluri. Acestea erau destinate să devină simbolurile noii Moscove.

 • Mix de culturi

  În prezent, Moscova adăpostește locuitori din aproape toate națiunile caucaziene, așadar nu fiți surprinși că restaurantele armeniene și georgiene au succes aici! La fel, deloc surpinzător este și faptul că în centrul orașului se află o moschee! 

De ce să vizitați Moscova

Capitala Rusiei este unul dintre cele mai mari orașe din lume, cu peste 13.6 milioane de locuitori. Moscova s-a dezvoltat extrem de mult după transferul capitalei de la St. Petersburg în 1918 – în doar 20 de ani, populația s-a cvadruplat! 
Simbolul orașului, dar și principala atracție este arhicunoscuta Piața Roșie, unde puteți admira Kremlinul și Mausoleul lui Lenin. Această combinație bizară de clădiri țariste și simboluri ale momentelor de glorie comuniste are un impact foarte puternic – posibil să rămâneți cu gura căscată! Accesul la Kremlin - sediul celor mai înalte autorități în stat din Rusia – este limitat, anumite obiecte putând fi admirate doar parțial (vezi Arsenalul Kremlin). 
Ce altceva nu ar trebui să ratați? Arbat, în primul rând - timp de trei secole, a fost cea mai elegantă stradă a Moscovei, stradă pe care au trăit oameni măreți precum Pushkin sau Okudzhava. Aceasta și-a găsit loc și în romanul "Maestrul și Margareta", de Mikhail Bulgakov. 
Nu uitați nici de Galeria Tretiakovsky, una dintre cele mai bune colecții de picturi rusești. Nu acceptați să mergeți cu mașina – trebuie să vedeți stațiile spectaculoase de metrou ale Moscovei. Acestea sunt renumite pentru faptul că sunt iluminate cu candelabre de cristal și au tavane decorate în mod opulent. Mai ceva ca în palate! 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Cluj-Napoca spre Moscova pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Moscova pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Moscova, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Cluj-Napoca spre Moscova?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Cluj-Napoca spre Moscova atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Cluj-Napoca Moscova

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Moscova

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Moscova!

Alegeți hotel în Moscova