Meniu

Cluj-Napoca Chișinău - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Chișinău

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu moldovenesc (MDL)

 • Parcuri

  Chișinăul este foarte bogat în parcuri – printre cele mai emblematice și mai frumoase se numără Parcul Dendrarium, care este o explozie de culoare pe timpul verii, datorită numeroaselor specii de flori.

 • Biserici și locuri sacre

  De neratat este Catedrala Nașterea Domnului – construită în sec. 19 în stilul neoclasic rusesc, aceasta  fost transformată în muzeu pe timpul regimului sovietic, revenind d-abia când Moldova și-a câștigat independența.

 • Localuri

  Pentru o seară de karaoke într-un decor original, încercați Eli Peli Vocal Room. Presărat cu obiecte vechi și lumini fistichii, este locul cel mai bun pentru a lua pulsul orașului. În plus, meniul este bogat în opțiuni, iar mâncarea este delicioasă!

Chișinău

Probabil una dintre cele mai subevaluate destinații de vacanță, Chișinăul ascunde de fapt adevărate pietre prețioase când vine vorba de locuri de vizitat. Oraș în care facerea vinului este ridicată la rang de artă, Chișinăul deține cea mai mare colecție de vinuri din lume – cu peste 1.5 milioane de sticle, aceasta a fost chiar înregistrată în Cartea Recordurilor în 2005!

Colecția de Aur este adăpostită la Mileștii Mici (la 10 km depărtare de Chișinău), la peste 80m adâncime și i se adaugă mii de sticle noi anual, însă aici puteți găsi vinuri îmbuteliate încă din 1969. Pivnițele sunt special construite pentru a asigura condițiile perfecte pentru depozitare, astfel încât temperatura și umiditatea sunt mereu constante. Ceea ce este cu adevărat fascinant este că aceste galerii se întind sub pământ aproximativ 200 km – construite în stilul fortărețelor feudale, le puteți face un tur fie cu bicicleta, fie cu mașina. Evident, puteți  să vă opriți să faceți și o degustare de vin și de ce nu, să cumpărați pentru acasă.

Un alt punct de interes este orașul subteran de la Cricova (situat la 11 km de Chișinău) – declarat patrimoniu național prin lege, acesta dispune de galerii de peste 70 km lungime și 35-80 m adâncime. Cel mai vechi vin din colecție – și singurul de acest fel din lume – este “Easter Jerusalem”, care a fost îmbuteliat în 1902 și există un singur lot produs.

Străzile orașului subteran sunt denumite în mod foarte sugestiv: Cabernet-Sauvignon, Fetească etc.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Cluj-Napoca spre Chișinău pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Chișinău pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Chișinău, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Cluj-Napoca spre Chișinău?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Cluj-Napoca spre Chișinău atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Cluj-Napoca Chișinău

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Chișinău

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Chișinău!

Alegeți hotel în Chișinău