Meniu

Cluj-Napoca Billund - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Billund

 • Informații generale

  Limba oficială Daneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana daneză (DKK)

 • În sânul naturii

  Dacă vă doriți o experiență de neuitat, vă sfătuim să nu ratați pentru nimic o vizită la Wadden Sea National Park – aici veți putea admira foci, morse și chiar balene. Nu vă uitați aparatul de fotografiat – o ocazie unică în viață!

 • Vârf de sezon

  Plănuind un city-break în zonă, țineți cont de faptul că în Danemarca, vacanțele încep în luna iulie – aspect important în evitarea cozilor pentru a vizita unul dintre obiectivele atât de râvnite de către turiști.

 • O călătorie în trecut

  Pasionații de istorie cu siguranță nu vor rata o vizită la Koldinghus, cel din urmă castel din regiunea Jutland ori în orașul din apropiere, Christanfeld, care se înfățișează astăzi turiștilor așa cum arăta cu 250 de ani în urmă.

De ce merită să vizitați Billund?

Un orășel din regiunea daneză Jutland, Billund este destinația perfectă pentru un city-break al familiilor cu copii, dar nu numai. Vecinătatea orașului (zona de lângă aeroport) este faimoasă pentru parcul de distracții Legoland sau parcul acvatic Lalandia. Legoland este raiul copiilor sau ai fanilor jocului – o întindere impresionantă de 140 000 de metri pătrați cu caruseluri tematice lego, montagne russe-uri, corăbii cu pirați ori case bântuite. În timpul șederii în Billund, vă recomandăm să închiriați o mașină și să porniți în explorarea împrejurimilor. Veți regăsi, astfel, Safari Givskud, o grădină zoologică atipică, unde specii de animale diverse se pot plimba precum în habitatul lor natural, peste tot. Un aspect aparte îl constituie faptul că vizitarea acestora se va face exclusiv din interiorul unui autovehicul. Dacă vă doriți, însă, un city-break în care să descoperiți specialitățile tradiționale daneze, atunci da, reiterăm: Billund este destinația ideală și de această dată! Căutați în meniu preparate precum: frikadeller (chiftele servite cu garnitură de cartofi și sos), medisterpølse – cârnați prăjiți albi, varm leverpostej med bacon – pateu cald servit cu bacon prăjit și ciuperci, dar și flæskesteg – cotlet de porc cu crustă la cuptor. Danezii sunt fani ai cafelei, care trebuie servită neapărat cu ceva dulce, precum plăcintă de mere sau prăjiturele. Localurile unde veți regăsi aceste preparate sunt Refborg Spiseri, Filskov Kro și Hovborg Kro.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Cluj-Napoca spre Billund pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Billund pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Billund, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Cluj-Napoca spre Billund?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Cluj-Napoca spre Billund atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Cluj-Napoca Billund

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Billund

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Billund!

Alegeți hotel în Billund