Meniu

Zboruri Wizz Air din București spre Verona

Arată filtrele

Verona

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Verona Card

  Dacă plănuiți să vizitați cât mai multe în acest city break romantic, atunci cumpărați cardul (aprox. 15 euro) care oferă acces la nenumărate locuri interesante și mijloace de transport public pentru 24 de ore. 

 • Nebuni, dar din dragoste!

  De ce să nu faceți ceva spontan și nebunesc vacanța italiană? Ce părere aveți despre căsătoria lângă locul de odihnă al Julietei, vizitat de milioane de îndrăgostiți din întreaga lume, care încă mai speră la dragostea până la adânci bătrâneți?

 • Călătoriți în stil italian

  La fiecare colț de stradă puteți închiria scutere sau biciclete. Alăturați-vă localnicilor, acestea fiind mijloacele lor de transport favorite. Astfel veți evita ambuteiajele, dar mai ales veți simți briza vântului prin păr, ca într-o scenă de film.

   

Orașul îndrăgostiților: Verona

Dacă simțiți cum dragostea plutește în aer, asta nu poate decât să însemne că ați ajuns în vacanță în Verona! Celebrul balcon al Julietei, palatul nunților unde îndrăgostiții se adună mereu sau chiar Râul Adige ce curge sub formă literei S, inițiala cuvântului „sposa” (soție în italiană). Toate acestea să fie coincidențe?

Orașul iubirii este locul ideal pentru o vacanța de vis, arhitectura sa fiind copleșitoare: numeroasele castele istorice, palate, biserici sau conace impresionează la tot pasul. Cel mai bine ar fi să nu vă mai bazați ghidați de hărți, ci pur și simplu să vă lăsați pașii purtați agale pe străzile înguste, permițându-vă să vă rătăciți admirând detaliile: jaluzele din lemn, ornamente și balcoane cu modele specific în formă de plasă de pește. Ajunși aici, mergeți pe strada Via Capello pentru a găsi un loc de legendă: casa personajului fictiv din opera lui Shakespeare, Julieta Capulet.

În goana după suveniruri, faceți o vizită în Piazza delle Erbe. Aici veți găsi faimoasele figurine din lemn, Pinocchio, de diferite mărimi, de la brelocuri de chei și până la replici ale păpușii faimoase de aproape un metru. Sau poate un yo-yo cu un nas lung?

Pentru a savura o cină italiană ca la carte, recomandarea noastră este Punto Rosa at Via Fratta. Comandați aici paste cu creveți sau conserve de șuncă din zonă cu brânză. Dacă totuși nu va încântă ideea de a cina în oraș, vă invităm să comandați mâncare la pachet de la localul La Bottega della Gina. 

Aeroporturi

București Verona

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Verona