Meniu

Zboruri Aeroflot din București spre Shanghai

Arată filtrele

Shanghai

 • Informații generale

  Limba oficială Chineza standard
  Ora locală: UTC +8
  Valută: Renminbi (CNY)

 • Un oraș cu o mie de nume

  Shanghai a fost supranumit de-a lungul timpul de la turiști Parisul Estului, Regina Orientului ori chiar Târfa Asiei, denumire deloc convențională ori măgulitoare din perioada anilor ’20-30, când crimele și prostituția erau la ordinea zilei aici.

 • Tai Chi

  În Shanghai nu este nici timp, nici loc pentru lenevit! Începeți ziua asemeni localnicilor, practicând Tai Chi într-unul dintre locurile publice – puteți alege, de pildă, unul dintre trotuarele pe de malul drept al Râului Huangpu.

 • Fereastră către Europa

  Începând cu anul 1844, o parte a orașului poartă denumirea de “Concesie franțuzească”. În această zonă s-au păstrat până astăzi clădiri în stil european, rezervații de platani și cafenele servind meniuri și băuturi de pe Bătrânul Continent.

De ce merită să vizitați Shanghai?

Este imposibil să încercăm să vă expunem în câteva cuvinte motivele pentru care Shanghai-ul este unul dintre orașele pe care nu trebuie să le ratați într-o viață de om! Vă vom prezenta totuși câteva dintre tradițiile, cultura și curiozitățile locului. Un aspect inedit îl constituie luptele cu... greieri. Chinezii și pofta lor nebună pentru competiție s-au concentrat până și în a născoci un astfel de... sport. Visați chiar să vă îndrăgostiți în Shanghai? Păi, șansele sunt foarte mari de a reuși! Mergeți într-o dimineață de duminică, în People’s Square, unde pe aleile parcului din apropiere veți întâlni foarte mulți... părinți făcând lobby pentru odraslele lor! Aceștia sunt deja mici experți în a analiza și stabili conexiunile matrimoniale dintre un posibil candidat și proprii copii – pe lângă pozele candidaților, vă vor furniza date despre vârstă, înălțime, salariu, loc de muncă... și chiar despre zestrea cu care vor intra într-o relație în doi. V-am spune mai multe despre destinația fantastică de vacanță Shanghai, dar cuvintele ne sunt sărace. Vom mai face doar câteva recomandări legate de hrana locală. Preparate precum găluștele chinezești, mixuri de legume asiatice cu orez și pește ori supe de să te lingi pe degete, acestea și nu numai sunt servite în restaurante precum Yang’s (Wujiang Road 269) ori Taoyuan Village (Taizhou Road 405).

Aeroporturi

București Shanghai

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Shanghai

Orarul zborurilor:

București Shanghai