Meniu

Zboruri Etihad Airways din București spre Melbourne

Arată filtrele

Melbourne

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+10 (vara), UTC+11 (iarna)
  Valută: Dolar Australian (AUD)

 • La cumpărături

  Cele mai delicioase produse locale le veți întâlni în Piața Regina Victoria (Queen Victoria Market), un imens centru comercial. Veți putea cumpăra de acolo de la fructe și legume proaspete, la pâine și până la produse din carne ori fructe de mare.

 • Pulsul orașului

  Unde să îl resimțiți cel mai bine, de vă aflați în vacanță în Melbourne? În centrul orașului, evident! Pășiți pragul unei cafenele de aici și admirați de pe terasă tumultul centrului urban australian și bucurați-vă de fiecare clipă.

 • Chinatown

  Nimeni nu poate coloniza mai bine decât poporul chinez. Este indicat să vizitați Orașul Chinezesc din Melbourne seara, când străzile principale sunt luminate de sute de lampioane tradiționale asiatice – o priveliște de nedescris!

De ce merită să vizitați Melbourne?

Destinația ideală pentru o vacanță de neuitat, Melbourne trebuie admirat mai intâi de la înălțime– din Turnul Eureka, de la etajul 88, veți zări o spectaculoasă panoramă a orașului australian. Pentru pasionații de experiențe unice în viață, surse de adrenalină pură, vă recomandăm platforma suspendată, de 3 metri lungime, acoperită cu gazon, care atârnă deasupra orașului de la această înălțime amețitoare. Cine a spus că arta poate fi admirată doar în cadrul galeriilor sau muzeelor? În Melbourne arta este descoperită la propriu la fiecare colț de stradă. În vecinătatea Pieței Federale din centrul orașului veți descoperi Strada Graffiti, discretă și nu neapărat ușor accesibilă, însă unde veți fi încântați, odată ce ați pășit aici, de impresionantele lucrări de artă stradală. Fiori de emoție veți resimți de veți ajunge să vizitați vechea închisoare Goel. Veți găsi nu doar temnițe și locuri de spânzurătoare pentru nelegiuiți, dar veți putea face figurație într-una dintre reprezentațiile de teatru care au loc aici! Actorii prezintă povestea vieții lui Ned Kelly, condamnat la moarte prin spânzurare în anul 1854, atrăgând în jocul lor spectatorii entuziaști. Vreți să știți de ce o întreagă piesă de teatru este concentrată în jurul unei singure figuri? Ei, bine, pentru că acest Ned Kelly nu a fost un om de rând, ci o legendă a locurilor, un Robin Hood australian sadea.

Aeroporturi

București Melbourne

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Melbourne