Meniu

Zboruri Qatar Airways din București spre Hong Kong

Arată filtrele

Hong Kong

 • Informații generale

  Limba oficială Cantoneză, Engleză
  Ora locală: UTC +8
  Valută: Dolar de Hong Kong (HKD)

 • Tsim Sha Tsui

  Bulevardul Tsim Sha Tsui, faimoasa promenadă a artiștilor și stelelor de cinema, este locul preferat al localnicilor și turiștilor deopotrivă. Aici se regăsesc statui, amprente și stele cu numele celor mai renumite figuri internaționale. 

 • Lan Kwai Fong

  Această zonă este foarte populară în rândul turiștilor, găsindu-se într-o petrecere fără sfârșit. Situată nu departe de port, aici se înghesuie peste 100 de restaurante, pub-uri și cluburi de noapte.

 • Hong Kong-ul englezesc

  În 1898, China și Regatul Unit al Marii Britanii au semnat un tratat care atesta Hong Kong-ul ca regiune britanică vreme de 99 de ani. Începând cu anul 1997, acesta a redevenit parte integrantă a Chinei de astăzi, însă și-a păstrat autonomia statală.

   

Hong Kong - orașul tuturor posibilităților

Hong Kong este cunoscut drept orașul ineditului, al modernului și al posibilităților infinite. Și în ce loc mai bun să vă începeți vacanța și explorarea orașului decât în luxuriantul cartier The Peak? Aici puteți admira măreția zgârie-norilor ce se înalță de jur-împrejur, precum Sky Terrace 428, sau puteți vizita clădiri și localuri moderne.

Hong Kong este centrul urban care nu doarme nicicând. Astfel, puteți să vă bucurați de o sesiune nocturnă de cumpărături, în căutare de suveniruri. De exemplu, la Piața Templului puteți găsi chilipiruri, dar și preparate asiatice aromate, servite fie de către standurile stradale, fie de către restaurante cochete, cu meniuri exclusiviste.

De neratat este și o incursiune în trecutul tradițional al regiunii. Unul dintre cele mai vechi cătune, cunoscut pe vremuri drept cel mai înstărit din regiune, are aproape 400 de ani. Împrejmuit parcă strategic de o pădure densă, este despărțit de lumea modernă și influențele ei. Păzit ca într-o fortăreață naturală de vegetație, aici veți întâlni o comunitate aparte formată din 200 de gospodării, două temple și trei localuri ce servesc drept săli de ceremonii.  

Localnicii acestui sat se ocupă astăzi cu creșterea animalelor și cultivarea orezului și a legumelor. Dacă doriți să îl vizitați, puteți rezerva un tur cu ghid care are loc în fiecare duminică.

Aeroporturi

București Hong Kong

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Hong Kong