Meniu

București Heraklion - Căutați bilete de avion

Heraklion

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • La plimbare cu scuterul

  Ca toate orașele vechi, Heraklion este împânzit cu străduțe înguste, întortocheate. Pentru evitarea ambuteiajele și a găsirii unui loc de parcare, vă sfătuim să închiriați un scuter și să vă deplasați asemenea cretanilor: pe două roți.

 • Rătăciți-vă în voie

  Nu există mod mai propice de a simți adevăratul puls al orașului decât aruncând harta turistică deoparte și descoperind labirintul străduțelor înguste. Nu ezitați să faceți asta, în așa fel veți ajunge să cunoașteti fascinantul centru urban.

 • Rezervați în avans

  Câteva companii locale de turism sunt specializate în organizarea excursiilor în zonă. Veți vizita situri arheologice, locuri pitorești din mijlocul naturii, dar și localuri unde veți face cunoștință cu tradițiile, bucătăria și cultura locală.

   

Heraklion, bijuteria Cretei

Capitala insulei Creta, Heraklion (în greacă Iraklion), este orașul cu o istorie bogată, înfrățit cu Constanța. A fost întemeiat în 824 în apropierea Palatului din Knossos, relicva civilizației minotice, asociată cu mitul grecesc al temutului Minotaur. Trecutul tumultuos al orașului implică dominația bizantină, venețiană, turcească, iar într-un final, cea grecească.

O vacanță fără suveniruri pentru cei dragi nu are farmec! Vă recomandăm măslinele și uleiul obținut din plantațiile de fructe din regiune, care nu au seamăn în lume. Urmează băutura tradițională ouzo, care se vinde în recipiente speciale de toate mărimile și formele, iar la final, dulciurile, care vă vor trezi toate simțurile la viață! Pe toate și nu numai le veți întâlni pe târgurile stradale de pe Odos Dedalou și Odos 1866.

Grecia este renumită pentru bucătăria savuroasă ridicată la rang de artă. Gazdele vă vor trata chiar ca la mama acasă - în restaurante, baruri și taverne porțiile sunt impresionante, iar alcoolul curge fără încetare!

Visați la un city break de vară ideal, cu nopți pline de distracție? Perfect, pentru că centrul vechi al Heraklionului prinde viață odată cu lăsarea serii. Veți fi serviți cu băuturi îmbietoare la DrinkEasy, aflat pe Strada Sapoutie, lângă Muzeul Arheologic; veți asista la reprezentații de muzică live la barul Jailhouse de pe Agiostefaniton nr. 19a, iar dacă pur și simplu vă tentează atmosfera relaxantă a unui local, atunci recomandarea noastră este Guernica, pe Andreou Crete.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Heraklion pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Heraklion pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Heraklion, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Heraklion?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Heraklion atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Heraklion

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Heraklion

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Heraklion!

Alegeți hotel în Heraklion