Meniu

Zboruri Czech Airlines din București spre Hamburg

Arată filtrele

Hamburg

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul verde – Hamburg

  În 2011 a fost premiat drept Capitală Verde a Europei – eforturile depuse spre a proteja mediul înconjurător, reducerea emisiilor de dioxid de carbon, cu scopul de a oferi localnicilor săi aer și apă mai curate, toate au fost răsplătite.

 • Wonderland în miniatură

  Expoziția modelului celei mai mari căi ferate din lume (în miniatură) reprezintă una dintre atracțiile orașului. Miniatur Wunderland Hamburg se află la adresa 2-4 Kehrwieder. Prețul unui bilet de acces pentru adulți costă  €12, iar pentru copii €6.

 • Orașul muzical

  După New York și Londra, Hamburg este a treia cea mai mare metropolă a muzicii – casă pentru peste 50 de muzee și peste 300 de scene de teatru.

De ce merită să vizitați Hamburg?

Un oraș german al arhetipurilor, mândru și glorios, cu grădini publice, dar și... cu umbrele sale nocturne, prezente în unele cartiere – cu alte cuvinte, Hamburg! Un oraș minunat ce merită descoperit într-un city break de primăvară! Iată de ce:
Aflat în nordul țării, orașul este unul dintre cele mai frumoase din întreaga Germanie și impresionează prin clădirile sale, prin aleile largi și uimitoarele sale parcuri urbane. Prima așezare datează din secolul 4 (î.Hr.). 
Abundența sa de parcuri constituie una dintre atracțiile orașului (parcul Planten un Blomen, de exemplu). Tot aici, veți întâlni și o grădină botanică cu numeroși palmieri și, de asemenea, cea mai mare grădină japoneză din Europa.
Nu departe de Hamburg veți găsi cel mai mare parc de distracții din nordul țării, faimosul Heide Park – de neratat în city break! Întins pe 80 de hectare, acesta oferă peste 50 de atracții tematice!
Vă recomandăm să explorați centrul orașului, dar și cartierul Blankenese, renumit pentru vilele sale exclusiviste. 
City break-ul nu va fi complet fără mâncarea locală: cârnatul cu curry – localurile care servesc această specialitate sunt Curry Queen Deli, aflat la 2 Zippelhaus și Kiez Curry de la 2 Querstraße. Dacă vreți, însă, să încercați bucătăria mondială, recomandăm Kailua Poké. Aici puteți comanda faimosul bol hawaiian umplut cu bucăți de pește crud, orez și legume. 

Aeroporturi

București Hamburg

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Hamburg