Meniu

București Graz - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Graz

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cât este ceasul?

  Turnul cu ceas din castelul Schlossberg este probabil singurul ceas din lume în care minutarul este mai scurt decât orarul, ceea ce confuzează pe mulți turiști veniți să îl viziteze.

 • În căutare de adăpost

  Pe parcursul celui de-al Doilea Război Mondial, în dealul castelului au fost excavate tuneluri și adăposturi care să protejeze cetățenii. Unele dintre acestea pot fi vizitate și astăzi, existând chiar rute speciale pentru copii.

 • Vizitați Burg

  Centrul castelului, construit între anii 1438 și 1453 în stil gotic, servește astăzi ca rezidență pentru guvernul Styr, statul federal de care aparține Graz.

De ce merită să vizitați Graz

Al doilea cel mai important oraș din Austria a fost recunoscut oficial în 1281, însă primele dovezi ale zonei locuite datează din anul 1881. Începând cu 1990, centrul vechi al orașului Graz face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Puteți începe city break-ul în Graz cu o vizită la Schlossberg, castelul de pe dealul centrului vechi. Acolo veți putea admira arhitectura timpurilor trecute, dar vă veți putea și relaxa în parcul de cafenele și restaurante, deschis în 1839. Puteți ajunge la castel pe jos sau cu funicularul.

Castelul, care cel mai probabil exista deja în secolul 10, a fost reconstruit de mai multe ori, până când armata lui Napoleon l-a distrus aproape în întregime la începutul secolului 19. Totuși, clopotnița și turnul cu ceas au reușit să fie salvate.

În fiecare primăvară, pe unul dintre dealurile din apropiere are loc Festivalul Elevate, un mix de workshopuri și discuții organizate în jurul politicii și viitorului umanității. Pentru că evenimentul nu are loc în aceeași perioadă în fiecare an, vă recomandăm să verificați datele înainte să vă faceți rezervările.

Pe parcursul vizitei în Graz nu trebuie să ratați vizita la Landeszeughaus, cel mai mare depozit de arme istorice. Acesta găzduiește aproximativ 32.000 de obiecte folosite în bătălii și pe parcursul paradelor. Acesta a fost protejat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când obiectele expuse au fost mutate în 3 castele din apropiere. Dacă vreți să faceți o vizită la depozit, țineți cont că marțea este închis.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Graz pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Graz pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Graz, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Graz?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Graz atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Graz

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Graz

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Graz!

Alegeți hotel în Graz