Meniu

Zboruri Blue Air din București spre Florenţa

Arată filtrele

Florenţa

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Un împrumut cu dobândă...zero!

  Pe Via de Neri se află Palazzo Soldani, un conac care a servit ca sediu al primei Bănci Religioase – o instituție ecleziastă, de unde credincioșii puteau împrumuta sume de bani fără a li se percepe dobândă.

 • Cardul Firenze

  Dacă vă fascinează muzeele și bisericile, achiziționați un card special pentru această vacanță, valabil trei zile, la un preț de puțin peste 70 euro. Pentru comparație: accesul la un singur un muzeu din oraș vă costă în medie aproape 20 euro.

   

 • Puțin romantism nu strică!

  Să găsiți un loc discret, romantic în Florența se poate dovedi o adevărată provocare. Orice este posibil! De exemplu, veți descoperi cu uimire intimitatea parcului Giardino delle rose, cu băncile sale înconjurate de flori, ferite de ochii curioșilor.

Orașul marilor artiști ai lumii: Florența

Zona istorică a Florenței nu este foarte întinsă, așa că un city break ideal implică să luați orașul la pas. La fel ca în oricare alt oraș italian, uitați de hărți și indicațiile turistice și pur și simplu lăsați-vă purtați pașii printre străzile înguste, admirând arhitectura orașului. 

Arta mondială nu ar fi existat fără Florența, dar nici orașul fără artă. Este locul de naștere sau locul unde au creat mari artiști ai lumii precum Botticelli, Donatello, Leonardo da Vinci sau Michelangelo. Dacă sunteți răbdători și așteptați cuminți la cozile de aici, veți avea ocazia să vizitați Galleria Uffizi sau Galleria dell’Academia și expoziții impresionante de artă renascentistă.

Dacă vă doriți să admirați o priveliște care vă va tăia respirația, urcați pe dealul Michelangelo. De aici apusul soarelui pare de poveste, atunci când coboară de pe bolta cerească într-un spectacol de lumină roșie.

Pentru a face cunoștință cu adevăratul suflu al orașului și pentru un city break de neuitat, faceți o plimbare pe malul de sud al Râului Arno, printre casele de pe strada principală Via Maggio. Aici puteți intra într-o cizmărie tradițională și puteți comanda o pereche de pantofi drept suvenir sau puteți vizita magazinele cochete de unde vă veți achiziționa tacâmuri unice, elegante sau chiar un set de mobilier ornamentat aparte. Dacă nu vă doriți neapărat să cheltuiți averi pe suvenirurile din Florența, atunci Mercato Central este mai indicată pentru cumpărături, prețurile fiind mult mai accesibile.

Aeroporturi

București Florenţa

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Florenţa