Meniu

București Chania - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Chania

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Poarta către... paradis

  Chania este locul perfect de unde turiștii aleg să își înceapă călătoriile. De aici puteți ajunge în Peninsula Aktorini, în valea cu portocali din împrejurimile regiunii Fourmes sau pe nisipul fin și fierbinte al plajelor Balos și Elafonissi.

 • Miracolul naturii

  Pe timpul verii vă invităm la o drumeție în zona golfulețului Samaria. În cel mai îngust punct al său, acesta atinge doar 2 metri, iar priveliștea este una care vă va tăia respirația!

 • Străzi încărcate cu istorie

  Chania este împărțit în cartiere în funcție de popoarele care au pășit pe aceste meleaguri. Vă puteți plimba prin Cartierul Venețian (Kastelii), cel Italian (Splantzia), cel Evreiesc (Evraiki), cel Turcesc (Topanas) și orașul originar (Chalepa).

De ce merită să vizitați Chania?

Chania este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Greciei și capitala insulei Creta. Acesta datează încă din anul 3400 (î.e.n.), când purta numele de Kydonia.
În secolul 12, când Chania a intrat sub stăpânire italiană, coloniștii au înlocuit ruinele minoice cu clădiri rezidențiale tradițional italiene, o fortăreață și un far. Astfel, și astăzi se poate resimți influența puternic italienească a locului, de la străduțe până la arhitectură.
Totuși, cultura greacă și cea italienească nu sunt singurele pe care le veți găsi într-un city break în regiune. Pentru că insula a fost pentru o perioadă și sub stăpânire otomană, veți putea vizita minaretele, moscheile și băile turcești ce dau orașului un aer oriental deosebit.
Vă recomandăm să începeți vacanța din portul venețian, decorat cu galerii de artă. Mai departe, centrul vechi al orașului și piața Dimotiki Agora Chanion sunt locurile perfecte pentru a vă găsi suvenirurile pe care le doriți.
În ceea ce privește bucătăria locală, aceasta este una dintre cele mai sănătoase și mai sățioase din lume. Preparatele sunt bazate pe ulei de măsline, brânzeturi, legume, pește și fructe de mare. Toate acestea se asortează cu o varietate de vinuri alese, care fac din fiecare masă un festin. Dacă vreți să vă răsfățați într-un restaurant tradițional, vă recomandăm To Stachi (aflat pe Defkalionos 5), Tamam (de pe Zambeliou 49) sau To Mikio (Skoufoun 24).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Chania pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Chania pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Chania, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Chania?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Chania atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Chania

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Chania

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Chania!

Alegeți hotel în Chania