Meniu

Zboruri Flydubai din București spre Guangzhou

Arată filtrele

Guangzhou

 • Informații generale

  Limba oficială Chineza standard
  Ora locală: UTC +8
  Valută: Renminbi (CNY)

 • Sanctuarul-floare

  În Canton se află un sanctuar Liurongsi cu o pagodă inedită în formă de floare, înalt de 55 de metri. Acoperișul și etajele sale sunt distribuite în așa fel încât privit de sus, pare un impresionant monument-floare.

 • Cea mai inaltă clădire

  În Guangzhou veți avea ocazia să vizitați cea mai înaltă clădire din țară. Este Turnul TV Guangzhou, situat în Parcul Dianshita (30 Tiyu Rd, Huadu Qu), brăzdând orizontul de la o înălțime de 600 de metri.

 • Un Canton eclectic

  O vacanță în Canton vă va surprinde (dacă nu a făcut-o deja) prin diversitatea împrejurimilor. O stradă comercială vibrantă, cu zgârie-nori impunători poate deveni imediat după colț un orășel pitoresc liniștit! Incredibila China, mereu fascinantă!

De ce merită să vizitați Guangzhou?

Înainte de orice altceva, trebuie să vă spunem despre Guangzhou că este un oraș din sudul Chinei pe care unii-l recunosc sub denumirea Canton, capitală a Provinciei Guangdong. Cultura orașului este într-o legătură strânsă de codependență cu istoria sa. După înfrângerea din Războiul Opiumului, Canton a rămas unul dintre cele cinci orașe chinezești care încă păstrau tratate comerciale cu Occidentul. De atunci până în prezent orașul a înflorit într-un mod spectaculos, ajungând în zilele noastre să fie un centru urban vorbitor de limba engleză în mod fluent (un lucru greu de crezut pentru un oraș din China) și asta datorită străinilor stabiliți în regiune. O vacanță în China este una pe care trebuie să o organizați măcar o dată în viață! Și dacă tot ați ajuns, veți avea ocazia să vă convingeți de un lucru – bucătăria chinezească, deloc agreată de vizitatorii sceptici, fascinează totuși după primele preparate degustate. Despre legendele cum că poporul chinez ar fi în stare să mănânce tot ce are patru picioare și nu este piesă de mobilier, tot ce înoată și nu este vapor și tot ce zboară, dar nu este avion... ei, bine, toate rămân doar atât: glume stereotipale ale ignoranților. Guangzhou este orașul unde cu siguranță vă veți convinge de acest lucru. Restaurantele și localurile sale, populare printre turiști de toate vârstele sunt specializate în bucătărie tradițională regională: Westin Guangzhou HongMian (pe Linhe Middle Road 6) și Guangzhou (de pe Wenchang South Road 2).

Aeroporturi

București Guangzhou

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Guangzhou