Meniu

București Bodrum - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Bodrum

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Porniți în croazieră

  Ar fi păcat să nu explorați împrejurimile și să descoperiți golfurile din apropiere printr-o călătorie pe mare. Feriboturile fac drumuri zilnice, de câteva ori pe zi, și oferă o perspectivă deosebită a țărmului turcesc.

 • Castelul creștin

  Din port veți putea admira Castelul Sfântul Petru construit de cavalerii din Malta. În locul fortăreței creștine veți regăsi în ziua de azi Muzeul Arheologiei Subacvatice.

 • Viața la țară

  Vizitați sătucurile din apropiere pentru a vedea adevărata Turcie: femei cu basmale, care scot apa din fântâni cu gălețile și unde mijlocul de transport nu îl reprezintă autovehiculele, ci...măgarii!

Bodrum: shopping, viață de noapte și una dintre cele 7 minuni ale lumii antice

Orașul turcesc cu deschidere la Marea Egee este faimos pentru viața de noapte, sporturile pe apă și clădirile sale impresionante. Ruinele uneia dintre Cele Șapte Minuni ale Lumii Antice, Mausoleul din Halicarna, trebuie să fie pe lista locurilor de văzut!

Casele pitorești vopsite în alb, plantațiile de măslini și priveliștile munților vă duc cu gândul mai degrabă la o regiune a Greciei. Nu este astfel de mirare că în portul orașului sosesc zilnic feriboturi care vă vor transporta pe una dintre insulele elene, Kos sau Rhodos.

Nu trebuie să vă convingă nimeni în timpul vacanței aici de faptul că shopping-ul într-un bazar turcesc este el însuși o aventură! Culorile, aromele, râsul zgomotos și muzica - acest loc trăiește intens fiecare moment. Veți găsi aici suveniruri minunate pentru care va trebui să negociați, altfel negustorii vă vor considera lipsiți de respect pentru îndeletnicirea lor. 

Deși Bodrum este un oraș-stațiune, aici nu veți întâlni decât o plajă, Halk. Localnicii inventivi au găsit diverse moduri de a specula acest minus prin oferirea de servicii: închirieri echipamente pentru sporturile pe apă, precum windsurf, kitesurf sau scufundări. 

Un city break în Bodrum merită să includă și ceea ce orașul vă poate oferi din perspectiva vieții de noapte. Seara orașul parcă se trezește la viață, în centrul său aflându-se chiar Discoteca Halikarnas, unde peste 5000 de oameni se adună mereu să petreacă în aer liber, iar adevăratul centru al distracției este cartierul Gumbet.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Bodrum pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Bodrum pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Bodrum, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Bodrum?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Bodrum atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Bodrum

Verifică aeroportul

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bodrum!

Alegeți hotel în Bodrum