Meniu

Zboruri Brussels Airlines din București spre Bristol

Arată filtrele

Bristol

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Un cer colorat

  În fiecare vară are loc Festivalul Internațional al Baloanelor cu aer cald din Bristol, întinzându-se pe patru zile, sute de baloane colorate brăzdând văzduhul, spre încântarea tuturor.

 • Arta stradală

  Unul dintre cele cei mai faimoși artiști stradali, autointitulat Bansky, provine din Bristol. Priviți cu atenție și veți putea zări una dintre lucrările sale: Mild, Mild West sau Well or Hung Lover.

 • Povești cu pirați

  Dacă sunteți fan al poveștilor marine, faceți o vizită la taverna din Bristol, Llandoger Trow. O legendă locală spune că Edward Teach, cunoscut ca Barbă-neagră, obișnuia să frecventeze acest loc.

De ce merită să vizitați Bristol?

Vă plac poveștile marine, în special cele cu pirați? Poate pub-urile tipic englezești sau priveliștile deosebite? Atunci, trebuie să explorați Bristol într-un city break – orașul-port le are pe toate!
În trecut, Bristol era cel mai important port englezesc unde nu ancorau doar nave sub stăpânire britanică, ci și… pirați! În locul vechilor docuri de pe râul Avon s-a construit Portul Bristol. 
Strada King este și ea un loc interesant cu numeroase pub-uri.Turnurile Catedralei Bristol (sec.13) se înalță peste oraș și sunt de-a dreptul impresionante! Alături de acestea se află clădirea Wills Memorial, care găzduiește Universitatea. Dacă sunteți în căutare de priveliști uimitoare, nu trebuie să ratați monumentalul Pod suspendat Clifton!
Pe râu veți zări cel mai mare vapor de pasageri al lumii (SS Great Britain) din a doua jumătate a secolului 19, care a navigat către U.S. (interiorul său reprezentând astăzi un muzeu). Iubitorii de artă si natură vor fi încântați de expozițiile de la Muzeul și Galeriile de Artă Bristol, în timp ce pasionații dZe știință vor explora Muzeul At-Bristol. 
Dacă preferați să vă bucurați de suflul orașului și să observați localnicii, în loc să vă plimbați cu un ghid sau o hartă în mână, mergeți într-unul dintre parcuri. În zilele călduroase (dese în Bristol), aici se desfășoară toată viața socială a orașului – perfect pentru un city break relaxant! 

Aeroporturi

București Bristol

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Bristol