Meniu

Zboruri Air Berlin din București spre Berlin

Arată filtrele

Berlin

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Când să vizitați Berlinul

  Vremea poate varia destul în Berlin, ba chiar mai mult, poate fi extrem de rece în anumite perioade. În lunile de vară, se ajunge la maxim 25 de grade. 

 • Shopping la Berlin

  Nu vă limitați la centrele mari de shopping. Duminica între 08.00-18.00 (la Mauerpark) și între 10.00-16.00 (la Piața Boxhaneger), sunt deschise piețe de chilipiruri – aici puteți să vânați îmbrăcăminte vintage și antichități la prețuri incredibile. 

 • Transportul la Berlin

  Berlinul beneficiază de unul dintre cele mai avansate sisteme când vine vorba de transport public, dar și de cel feroviar. La fel, metroul este foarte bine interconectat, astfel că puteți ajunge foarte simplu în orice colț al orașului. 

De ce ne place Berlin

Berlinul este capitala, dar și cel mai mare oraș al Germaniei. Situat în nord-estul Germaniei, are o populație de 3.5 milioane de locuitori, aceasta fiind în creștere de la an la an. 
Ce trebuie neapărat să bifați în Berlin? Faceți un tur al orașului în Trabant – cunoscute de mulți dintre noi, aceste mașini ale trecutului vor aduce cu siguranță un aer nostalgic și plăcut excursiei prin acest oraș cosmopolit. 
De asemenea, trebuie să treceți Insula de apă Badeschiff pentru înot. Evident, nu trebuie să ratați nici Zidul Berlinului – acest simbol al orașului, dar și al Războiului Rece, este unul dintre cele mai vizitate locuri din oraș.
Nouă ne mai place și Muzeul Bergama – acesta atrage peste un milion de vizitatori în fiecare an și adăpostește monumente antice grecești, monumente din Orientul Mijlociu, dar și din lumea islamică. 
Poarta Brandenburg intră de asemenea pe listă – a fost construită în 1791 de Friedrich Wilhelm și este un simbol al Berlinului, dar și al Germaniei.  
Dacă vreți să evaluați mai degrabă opțiunile gastronomice, noi vă recomandăm să aveți în vedere: un cârnat picant, cunoscut sub numele de currywurst, acesta fiind vândut aproape peste tot în Berlin. Apoi, kebapul Gemüse al lui Mustafa, cel mai cunoscut printre dönere în Berl. Ca desert, berliner – un fel de prăjitură cu patiserie, cunoscută la germani și sub numele de "Pfannkuchen".
Dacă vreți să vă delectați cu o cafea bună, mergeți la Einstein Café – acesta este un întreg lanț, așa că veți găsi mai multe prin Berlin. Locul este foarte bun și pentru mic dejun.

Aeroporturi

București Berlin

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Berlin