Meniu

Zboruri Air Europa din București spre Barcelona

Arată filtrele

Barcelona

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Arhitectura

  Barcelona uimește prin arhitectura sa impresionantă, mai ales datorită lucrărilor lui Antonio Gaudi. Nu ratați Sagrada Familia, La Pedrera, Casa Batllo și Parcul Guell, Catedrala Gotică sau Biserica Santa Maria del Mar.

 • Plaje

  Barcelona se bucură de o plajă destul de mare, aceasta întinzându-te pe câțiva km. Luați-vă prietenii, ceva rece de băut și mergeți la o sesiune de relaxare – cea mai cunoscută porțiune este Barceloneta!

 • Viață de noapte

  Pe timp de vară, viața de noapte devine chiar și mai activă decât în alte sezoane, aceasta fiind și perioada când au loc cele mai multe petreceri pe plajă, difuzări de filme în aer liber sau concerte. 

Ce ne place la Barcelona

Sunteți îndrăgostiți de mare și de plimbări pe coasta Mediteranei? Sunteți mereu în căutare de clădiri cu arhitectură unică, ieșită din comun? Vă dați în vânt după mâncăruri delicioase, acompaniate de vinuri bune? Nu refuzați niciodată o noapte albă? Atunci bine ați venit în Barcelona!
Deși nu este capitala Spaniei, Barcelona găzduiește tot felul de evenimente culturale. În plus, centrul cultural al orașului adună la un loc Muzul de Artă Contemporană, Muzeul Picasso, Muzeul Național de Artă (Catalunia), Fundația Jean Miro Foundation, dar și multe altele. De asemenea, scena muzicală locală se mândrește cu festivaluri spectaculoase precum Sonar și Primavera, care adună peste 100.000 de vizitatori în fiecare an.
Bucătăria din Barcelona? O nuanță mediteraneană asezonată cu multe legume, pâine, cereale și ulei de măsline – cam asta ar fi pe scurt. Aici veți găsi mâncare pentru toate gusturile – de la fructe de mare la legume proaspete, fie că le testați într-unul dintre sutele de restaurante, fie că le cumpărați din piețele de produse proaspete și le pregătiți chiar dvs.! Și dacă tot vorbim de mâncare, nu uitați să încercați și așa numitele tapas. Orice combinație ați alege, va fi delicioasă!  
Iar dacă vă gândiți la modă, stți liniștiți! Nu aveți nevoie de reviste ca să aflați ultimele trenduri. Barcelona este o adevărată expoziție când vine vorba de fashion – plimbați-vă pe Paseo de Gracia și Portal del Angel și convingeți-vă singuri! 

Aeroporturi

București Barcelona

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Barcelona