Meniu

Căutați bilete de avion din Budapesta spre Nur-Sultan

Arată filtrele

Nur-Sultan

 • Informații generale

  Limba oficială Kazahă, Rusă
  Ora locală: UTC +6
  Valută: Tenge kazah (KZT)

 • Poarta spre viitor

  Deși nu evocă identitatea și cultura poporului kazah în mod tradițional, Astana este expresia punții către viitorul spre care aspiră țara. Dacă v-ați propus să vă apropiați de cultura și tradițiile, Muzeul Satul Etno vă așteaptă cu porțile deschise.

 • Palatul prezidențial

  Palatul prezidențial este una dintre piesele definitorii pentru stilului arhitectural al orașului Astana. Măreață și ornamentată opulent, clădirea a fost proiectată ca o copie fidelă a Casei Albe a Americii.

 • Pământul virgin

  În 1960, când s-a anunțat programul “Pământuri Virgine”, stepa din împrejurimile orașului a fost transformată în pământ agricol. Conform planului de reformă, în zonă s-au creat condiții propice pentru cultivarea câmpurilor cu grâu. 

Astana – orașul viitorului

Oraș relativ tânăr, Astana datează din 1824, când rușii au ridicat aici o fortăreață. 40 de ani mai târziu, acesta devine municipiu și, în 1997, capitala Kazakhstanului. Astăzi, Astana este orașul arhitecturii moderne și al priveliștilor de stepă uimitoare.

Într-un city break aici, una dintre cele mai interesante clădiri pe care o puteți vizita este Piramida Păcii. Structura modernistă a fost construită pe cinci niveluri de sticlă triunghiulară, cu ocazia celui de-al Treilea Congres al Liderilor Lumii și Tradițiilor Religioase din 2009. Cu toate acestea, nu are nici o conotație religioasă și este considerat un templu închinat venerării Soarelui.

Fiecare dintre poveștile despre acest loc este încărcată de un simbolism aparte: subsolul întunecat al cărui tavan este împânzit cu motive solare adăpostește Opera. La următorul etaj se află Sala de Conferințe, cu o masă impunătoare, marcată de o imagine a soarelui, în timp ce la ultimul etaj construcția de sticlă păstrează contactul direct cu lumina strălucitoare a soarelui. 

Specificul istoriei sale ne subliniază încă o dată că Astana nu este un centru urban ca toate celelalte. Nu există străduțe întortocheate, unde vă puteți rătăci plimbându-vă cu orele. Dimpotrivă, întregul design stradal este unul modern și uimește prin simplitate, simetrie, ordine și curățenie. Traficul este aerisit, iar tabloul dimensiunilor clădirilor impunătoare este vizibil disproporțional cu numărul localnicilor pe care-i veți zări zilnic pe străzi. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Budapesta spre Nur-Sultan pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Budapesta spre Nur-Sultan pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Budapesta spre Nur-Sultan, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Budapesta spre Nur-Sultan?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Budapesta spre Nur-Sultan atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Budapesta Nur-Sultan

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Budapesta - Nur-Sultan

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Nur-Sultan!

Alegeți hotel în Nur-Sultan