Meniu

Zboruri Emirates din Budapesta spre Singapore

Arată filtrele

Singapore

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză, Malaieză, Mandarină, Tamila
  Ora locală: UTC +8
  Valută: Dolar singaporez (SGD)

 • De la aeroport

  Dinspre aeroport către oraș nu veți petrece mai mult de jumătate de oră. Puteți opta pentru un taxi (este varianta cea mai comodă, însă și cea mai costisitoare), autobuz sau tren subteran.

 • Cartierul popular

  Cartierul Chinezesc din Singapore este fără îndoială unul dintre cele mai mari din lume, întinzându-se pe kilometri buni, din direcția sud-vest. Acesta este preferat de turiști în special pe perioada Anului Nou Chinezesc.

 • Orașul leilor

  Singapore se traduce prin “orașul leului”, cetățenii fiind foarte mândri de acest lucru. În resortul Marina Bay veți descoperi o fântână impresionantă, Merlion, o creatură cu cap de leu și trup de pește, care este simbolul orașului.

Singapore – destinatia de vacanță must-see a anului!

Singapore este aglomerarea urbană din inima Asiei. Orașul este privit de cei mai mulți ca o șansă la o viață mai bună, iar comerțul înfloritor și sistemul de sănătate dezvoltat atrage anual mii de oameni. Drept dovadă, Singapore numără în prezent peste 6 milioane de locuitori.

Orașul este, de cele mai multe ori, repaosul între două destinații asiatice exotice. Totuși, merită să vă alocați măcar o săptămână pentru a-l vizita și admira pe de-a întregul în vacanța prin Asia.  
Singapore nu fascinează prin arhitectură veche, ci este mai degrabă un loc cu edificii moderne, pe alocuri înghesuite ce creează un tablou neaerisit. Totuși, către nord veți descoperi cu bucurie un cartier în stil colonial cu clădiri cochete. Tot acolo se află sediul parlamentului regional, un teatru, dar și un hotel cu o înfățișare aparte, Hotel Fullerown.

Cartierele sale sunt fiecare în felul lui unice. Există Cartierul Chinezesc, Little India (Mica Indie), sau Arab Street, fiecare dintre ele cu cel puțin un milion de locuitori și standuri cu tot felul de obiecte sau chiar preparate, incluzând aici bucătărie specifică. 

Aeroporturi

Budapesta Singapore

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Budapesta - Singapore