Meniu

Budapesta Mexico City - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Mexico City

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC-5 (vara), UTC-6 (iarna)
  Valută: Peso mexican (MXN)

 • Ce nu trebuie ratat

  Vizitați piramidele tăcute de la Teotihuacan, Orașul Zeilor (situat la aproximativ 40 km de Mexico City), Palatul Artelor Frumoase și Castillo de Chapultepec. Luați apoi o cină binemeritată la restaurantul rotitor Bellini.

 • Mijloace de transport

  Traficul din Mexico City are o reputație destul de proastă, datorită aglomerărilor create. Puteți să vă deplasați ceva mai ușor prin oraș cu autobuzele și cu taxiurile.  

 • Aeroportul

  Aeroportul Internațional Benito Juárez ocupă primul loc în America Latină și locul 52 în lume – acesta are un trafic de 26 de milioane de oameni pe an și procesează aproximativ 400 de tone de bagaje anual.  

Ce trebuie să știți despre Mexico City

Mexico City are peste 20 de milioane de locuitori – dintre toate, oamenii sunt probabil cei care aduc cel mai mult farmec orașului. Stați liniștiți însă – aici nu veți duce lipsă nici de centre de shopping, muzee, o viață de noapte electrizantă și multă, multă istorie ce de-abia așteaptă să fie descoperită.
Orașul este situat la 2.2 km deasupra nivelului mării. Unele persoane pot avea dificultăți în a se obișnui cu altitudinea, aladar este posibil să aveți probleme cu respirația în primele ore de la aterizare. 
Din punct de vedere istoric, Mexico City s-a stabilit pe două civilizații: cea prehispanică și cea colonială. Multe dintre civilizațiile trecute sunt însă prezente în continuare în cultura prezentă, așa că un lucru interesant de observat este și acest mix de culturi, tradiții și obiceiuri. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Budapesta spre Mexico City pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Budapesta spre Mexico City pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Budapesta spre Mexico City, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Budapesta spre Mexico City?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Budapesta spre Mexico City atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Budapesta Mexico City

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Budapesta - Mexico City

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Mexico City!

Alegeți hotel în Mexico City