Meniu

Zboruri Wizz Air din Budapesta spre Hahn

Arată filtrele

Hahn

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Aeroportul Frankfurt – Hahn

  Acest aeroport a servit ca obiectiv militar pentru mare parte din istoria sa, începând să preia zboruri comerciale abia în 2012.

   

 • Un pic mai departe de Frankfurt

  În ciuda numelui aeroportului, distanța dintre Hahn și Frankfurt este destul de mare – 130 de kilometri pe cel mai scurt drum.

 • Biserica locală

  Pentru un oraș atât de mic, biserica locală este unul dintre stâlpii comunității. Aceasta a fost construită în secolul 14, iar în 1980 a intrat pe lista națională de monumente istorice. Începând cu anul 1998, este iluminată deosebit.

   

De ce merită să vizitați Hahn

Hahn este un orășel micuț din Germania, situat în statul Renania-Palatinat. Acesta are puțin sub 200 de locuitori, însă a devenit popular datorită aeroportului Frankfurt-Hahn, construit chiar lângă oraș.

Zona este destinația ideală pentru o vacanță romantică – deconectarea de la aglomerația urbană, relaxarea în sânul naturii și clădirile în stil gotic sunt doar câteva motive pentru care să vizitați Hahn.

Orașul se află într-o zonă liniștită, la poalele munților Hunsruck, ale căror vârfuri nu depășesc 400 de metri altitudine. Merită să vă petreceți cel puțin o zi aici, plimbându-vă pe drumurile de munte, admirând vegetația și ascultând păsările cântând.

La scurtă distanță de Hahn se află Kirchberg, un oraș suficient de mare încât să trăiți atmosfera renană. Apropiindu-vă de oraș, veți observa trei turnuri – două dintre ele aparțin bisericilor, iar cel de-al treilea este sursa de apă.

Datorită faptului că este un oraș mic, în Hahn nu veți găsi niciun restaurant. Recomandările noastre sunt restaurantul Leckerbissen Graacher Tor din Bernkastel-Kues sau Zum Eichamt, în Zell.

Aeroporturi

Budapesta Hahn