Meniu

Zboruri Wizz Air din Budapesta spre Puerto del Rosario

Arată filtrele

Puerto del Rosario

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Atlantisul Pierdut

  Conform arheologilor, regiunea Fuerteventura a facut parte din civilizația pierdută Atlantida, descrisă de către Platon în scrierile sale. Câteva istorisiri mitice plasează tot pe aceste meleaguri și legendarele Grădini ale Hesperidelor.

 • Să plouă cu soare!

  Fuerteventura este caracterizată de un microclimat specific pentru fiecare dintre regiuni. Astfel, puteți experimenta aici adeseori ploaia căzută din abundență, în timp ce pe cer strălucește soarele.

 • Petrecerea fără sfârșit

  De la mijlocul lunii februarie și până la sfârșitul lui martie, pe întreaga insulă se desfășoară carnavaluri și fieste stradale, în timp ce în luna octombrie are loc sărbătoarea locală închinată cu mare fast Sfântului Patron al Puerto del Rosario.

   

Puerto del Rosario, o parte din misterioasa Atlantida

În vremuri străvechi, Puerto del Rosario se mai numea Puerto de las Cabras (Portul Caprelor), datorită secolelor întregi de tradiție a creșterii caprinelor și a producerii de brânzeturi din laptele lor. Astăzi, orașul este atracția iubitorilor unui city break inedit, considerat centrul distracției fără sfârșit și al plajelor însorite. 

Playa de Lajas, una dintre cele mai cunoscute din țară, a fost recunoscută și etichetată cu „blue flag” de către Foundation of Environmental Education (FEE). Această distincție înseamnă recunoașterea internațională a siguranței pe care o oferă echipele locale de salvamari, și, după vorbele localnicilor, reprezintă și frumusețea de un albastru răpitor a apei. 

În afară de Playa de Lajas, în vacanță vă puteți relaxa într-unul dintre celelalte resorturi exclusiviste: Playa Chica, Playa Blanca, Playa de Mantorral sau Playa de Barlovento.

În ceea ce privește bucătăria, aceasta este caracterizată în principal de preparatele din pește marin și fructe de mare. Bineînțeles, nu lipsesc nici preparatele de capră, animalul-simbol al orașului. Specialitățile din carne de capră sau brânzeturile cu ierburi aromatice din lapte delicios vă vor încânta cu siguranță. Dacă doriți ceva cu adevărat inedit, vă recomandăm să încercați deliciosul gem din cactus și produsele din aloe.

Aeroporturi

Budapesta Puerto del Rosario

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Budapesta - Puerto del Rosario