Meniu

Zboruri Emirates din Budapesta spre Dubai

Arată filtrele

Dubai

De ce ne place Dubai

Dubai este cu siguranță locul unde s-au concretizat proiecte de negândit pentru mintea umană. Recordurile mondiale sunt ceva la ordinea zilei aici: cea mai înaltă clădire (Burj Khalifa - 829.5m), cel mai mare mall - Dubai Mall, cea mai mare fântână, cel mai luxos hotel (Burj Al Arab), cea mai mare insulă artificială, dar și cel mai rapid lift - acestea sunt doar câteva dintre titlurile adjudecate.
Infrastructura în sine a Dubaiului este remarcabilă – proiectele care sunt momentan în desfășurare vor face orașul chiar și mai modern (în curând, va fi construită o clădire care va depăși Burj Khalifa cu un metru). 
Insula artificială în formă de palmier este absolut remarcabilă – chit că faceți o plimbare pe ea, chit că o admirați de deasupra. La fel, terenurile de golf apar ca ciupercile după ploaie, în încercarea de a satisface turiștii mai avuți, în timp ce parcurile de distracții  își așteaptă familiile și iubitorii de emoții extreme.
Și dacă cumva credeți că schiatul la 45 de grade Celsius este un oximoron, atunci trebuie să vedeți Ski Dubai.
Plajele din Dubai sunt pline de viață, de jocuri, de oameni care vin la câte un picnic sau care vor să încerce sporturi de apă. Sfat: dacă alegeți să vă bronzați sub soarele fierbinte, nu uitați că topless-ul este absolut interzis, iar tanga nu este recomandată. 
Safari în deșert și tabăra beduinilor sunt alte atracții ce trebuie bifate obligatoriu. Plus că impresionantul Abu Dhabi este doar la o oră distanță de condus cu mașina, așa că de ce să nu-l explorați?

Aeroporturi

Budapesta Dubai

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Budapesta - Dubai