Meniu

Zboruri Ryanair din Bruxelles spre Varşovia

Arată filtrele

Varşovia

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Haideți la plajă!

  O plajă sălbatică în centrul unui oraș locuit de 2 milioane de oameni? Da, numai în Varșovia! Pe malul drept al râului Vistula veți găsi verdeață bogată și o plajă întinsă. Un loc numai bun din care să luați pulsul orașului într-o seară de vară. 

 • Orașul-Phoenix

  Orașul a avut mult de suferit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial – în urma demolărilor intenționate ale germanilor, 85% dintre clădiri erau în ruine. Decizia de a reconstrui fost luată imediat după război, procesul însă a durat 30 de ani.

 • Mâncare pe stradă

  Vreți să luați pulsul orașului? Mergeți la Stația Principală (închisă) seara și explorați Piața de Noapte! Pe platformele inactive este vândută mâncare de stradă de peste tot din lume! Puteți experimenta după pofta inimii, evident! 

De ce ne place Varșovia

Capitala Poloniei este fără îndoială o metropolă internațională – deși a trecut prin modificări drastice în timpul celui de-al doilea război mondial, a depus eforturi enorme în ultimii 20 de ani pentru a deveni o capitală europeană modernă. 
Centrul Vechi și Centrul Nou sunt părți obligatorii ale turului. Ca să intrați în atmosfera orașului, treceți prin piețele din ambele centre, pe strada Freta și apoi vizitați arhicatedrala Sf. Ion – simbolul unui oraș renăscut din cenușă! Vă recomandăm, de asemenea, și Palatul Regal – acesta deschide cea mai veche parte din Varșovia cu palatele și piețele din secolele 17-19. 
Faceți o plimbare și pe străzile Krakowskie Przedmiescie și Nowy Świat – așa veți intra și mai mult în contact cu partea veche a Varșoviei.
Orașul nu înseamnă doar palate urbane și case închiriate micuțe în Piața Centrală. Varșovia este și Palatul Culturii, dar și districtul Praga (situat pe malul drept al râului Vistula, acesta păstrează atmosfera pre-război), Muzeul Răscoalei, Centrul de Știință Copernic și POLIN – Muzeul de Istorie al evreilor din Polonia, situat în centrul districtului socialist Muranów.

Aeroporturi

Bruxelles Varşovia

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bruxelles - Varşovia