Meniu

Zboruri Ryanair din Bruxelles spre Manchester

Arată filtrele

Manchester

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Fotbal

  Pe lângă cele două echipe cunoscute la nivel mondial, United și City, orașul își arată dragostea pentru fotbal și prin Muzeul Național de Fotbal, care aduce în prim plan istoria Angliei și a tuturor echipelor sale. De vizitat!

 • Muzee

  Muzeele sunt, fără îndoială, cele care aduc culoare orașului Manchester. Muzeul Urban, Muzeul de Știință, Muzeul Poporului, Muzeul Războiului și Muzeul Fotbalului sunt printre principalele atracții. 

 • Parcuri

  Manchester are câteva parcuri numai bune pentru plimbări și relaxare. Zonele verzi sunt perfecte pentru a scăpa de zgomotul orașului, de a petrece niște ore liniștite alături de prieteni sau de a face un picnic drăguț.

De ce ne place Manchester

Localnicilor le place să spună că Manchester-ul este cel mai frumos oraș din lume – deși ușor hiperbolizată, expresia are și un sâmbure de adevăr, dacă luăm în considerare faptul că Manchester-ul se mândrește cu o combinație interesantă de istorie, dar și cu o cultură hedonistă care vă va împinge să mâncați, să beți și să dansați până la epuizare. 
Cunoscut la nivel mondial pentru clubul de fotbal cu același nume, dar și pentru scena sa muzicală (mai ales pentru The Smiths și Oasis) acest centru sportiv și artistic este extrem de primitor și ospitalier. Așa numita Capitală de Nord a depășit declinul industrial și bombardamentele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, transformându-se într-un oraș cosmopolit, cu peste 2 milioane de locuitori. 
Printre principalele atracții ale orașului Manchester se numără complexul Lowry (care include teatre, galerii, restaurante, cafenele și magazine de suveniruri), piața interioară Affleck (cu numeroasele sale opțiuni de shopping) dar și cartierul gay (cunoscut ca fiind primul district gay, bi și transsexual din Marea Britanie).
 

Aeroporturi

Bruxelles Manchester

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bruxelles - Manchester