Meniu

Zboruri Ryanair din Bruxelles spre Figari

Arată filtrele

Figari

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Fortăreața Bonifacio

  La 20 de kilometri sud de Figari, chiar pe malul insulei, veți găsi fortăreața Bonifacio prin care vă puteți plimba. De neratat este vizita la far!

 • Porto Vecchio

  Orașul vechi și micul port fascinează orice turist care ajunge să le viziteze. Aici veți găsi restaurante cu mâncare delicioasă, produsă integral din produse locale.

 • O vizită la plajă

  În apropierea orașului veți găsi câteva plaje publice. Două dintre cele mai vizitate de turiști sunt Santa Giulia și Palombaggia. Dacă vreți o plajă mai retrasă, vă recomandăm să mergeți către sudul insulei.

De ce merită să vizitați Figari

Figari este un orășel situat pe țărmul sudic al Corsicăi Franceze, compus din mai multe case împrăștiate în regiune. Acesta este casa a aproape 1.500 de locuitori, iar toată agitația are loc în jurul străzii Tivarello. Aici veți găsi o primărie, o biserică, o podgorie și un magazin de vinuri, o farmacie și câteva magazine și restaurante.

Micul oraș francez este înconjurat atât de munte, cât și de mare, fiind destinația ideală de vacanță pentru cei ce vor să se relaxeze și să admire peisaje uimitoare.

Primele însemne ale unor așezări în regiune datează din anul 3.000 î.e.n. Orașul a început să se dezvolte în perioada antică, datorită construirii drumurilor care au facilitat transportul produselor din struguri către port. 

În timpul unei plimbări prin oraș veți putea admira arhitectura uimitoare a caselor franțuzești din piatră. Cel mai vechi monument din zonă este o capelă romană, dedicată lui San Quilico. Aceasta a fost construită în secolul 12 și este acoperită cu ardezie. În cei 7,5 metri lungime și 3 metri lățime pe care îi măsoară, templul este compus dintr-un naos și o absidă. 

Figari este destinația ideală și pentru iubitorii de vinuri. Sortimentele produse aici sunt la mare căutare în toată regiunea, iar o sticlă de Clos de Sarcone sau Domaine de Tanella sunt cele mai bune suveniruri pe care le puteți aduce cu voi dintr-o vacanță aici.

Aeroporturi

Bruxelles Figari

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bruxelles - Figari