Meniu

Zboruri Wizz Air din Bruxelles spre Budapesta

Arată filtrele

Budapesta

 • Informații generale

  Limba oficială Maghiară
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Forinț (HUF)

 • Arhitectura

  O adevărată bijuterie arhitecturală, orașul se mândrește cu numeroase clădiri în stil baroc, neoclasic și Art-Nouveau, fiecare ascuzând propriile secrete. Clădirea Parlamentului este absolut copleșitoare și de departe cea mai impozantă dintre toate.

 • Băi termale

  Budapesta este extrem de bogată în izvoare minerale – mai mult, puteți alege dintre băi moderne, turcești sau Art Nouveau. Mulți oameni vin la aceste izvoare pentru a se vindeca de diverse dureri, însă majoritatea este doar în căutare de distracție. 

 • În căutarea romantismului

  O plimbare cu barca pe sub podurile impresionante ale Dunării, acompaniată de sunete dulci de vals și priveliști care vă taie respirația – o experiență pecare trebuie să o încercați!

Ce ne place la Budapesta

Regina Dunării este fără îndoială plină de istorie, cultură și frumuseți naturale. Aveți grijă să plecați cu telefonul bine încărcat – veți avea multe lucruri de fotografiat aici! 
Una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei ascunde multe atracții – ruine din vremurile romanilor la Muzeul Aquincum, biserici și piețe, poduri pitorești, Bastionul Pescarului, care oferă priveliști impresionante peste Pest, Palatul Regal, Opera Națională și Clădirea Parlamentului etc. 
Muzeul de Arte deține una dintre cele mai impresionante colecții, inclusiv opere aparținând lui Auguste Roden, Raphael, Diego Velázquez și El Greco.
Insula Margit este de asemenea un loc interesant de văzut  - este perfect dacă vreți să vă pierdeți prin grădini colorate sau să admirați obiective istorice datând chiar și din secolul 11. De asemenea, pista de formula 1 "Hungaroring", localizată la aproximativ 20 km depărtare de oraș, atrage zeci de mii de vizitatori în fiecare an.
Unul dintre avantajele orașului este că oferă și mâncare bună la prețuri accesibile. Orașul traversează o adevărată revoluție culinară, așa că din ce în ce mai multe restaurante apar în fiecare lună, în timp ce altele își închid porțile. Dacă nu sunteți fani ai mâncărurilor din restaurantele de lux, nu vă faceți griji – veți găsi și altceva mai potrivit pentru dvs. Majoritatea localurilor au meniurile postate chiar la intrare, așadar vă puteți decide înainte de a vă așeza. Aveți însă grijă – unele nu acceptă decât plata cash, așadar întrebați chelnerul de fiecare dată! 

Aeroporturi

Bruxelles Budapesta

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bruxelles - Budapesta