Meniu

Zboruri Ryanair din Bruxelles spre Arrecife

Arată filtrele

Arrecife

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Un zgârie-nori

  Orașul se laudă doar cu o clădire înaltă – Hotelul Gran, un edificiu de 14 etaje din Parcul Islas Canarias. Veți dori să ajungeți la etajul superior al acestuia fie și pentru a admira panorama uimitoare a întregului oraș.

 • Specialitatea Arrecife

  În căutare de gustări, nu ratați răsfățul culinar al orașului: un sandviș cu pește proaspăt, care conform localnicilor merge de minune cu o halbă de bere la gheață.

 • Târgul stradal

  În fiecare sâmbătă se organizează o piață urbană – Plaza de Las Palmas. Este foarte populară atât printre localnici cât și printre turiști. Veți putea procura de aici cele mai proaspete fructe și legume și să vă delectați cu acorduri de muzică live.

De ce merită să vizitați Arrecife?

Orașul Arrecife este situat în zona central estică a regiunii Lanzarote din provincia spaniolă Las Palmas, în Insulele Canare. Numele îi derivă din locația sa specifică – mare parte a coastei de-a lungul căreia este întins orașul fiind înconjurată de recifuri de corali și roci subacvatice. “Arrecife” înseamnă “recif” sau “rocă” în spaniolă. Destinație ideală de vacanță, orașul a avut întotdeauna ieșire la mare, chiar și în prezent semănând cu un vechi orășel de pescari, deservind totodată, ca și port pentru feriboturile sosite pe cele două continente, Europa și Africa. Unul dintre punctele de atracție îl constituie Charco de San Ginés, o lagună alăturată oceanului printr-un canal îngust, făcându-i adâncurile calde și cristaline. Veți zări ancorate aici bărci și vapoare de mici dimensiuni, precum și o promenadă cochetă șerpuind de-a lungul malului apei. Un alt obiectiv turistic demn de menționat îl constituie strada principala comercială din Arrecife – Calle Leon y Castillo. Veți descoperi că este înțesată cu magazine, restaurante și cafenele precum și buticuri de firmă promovând nume celebre. De asemenea, centrul urban are multe de oferit în ceea ce privește arta culinară. Unul dintre cele mai populare restaurante servind preparate tradiționale spaniole este Lani de pe 2 Avenida Playas unde atmosfera este una sofisticată. Un alt local la fel de celebru este La Cocina de Colacho despre care se spune că nu trebuie ratat de niciunul dintre cei care pășesc pe insulă.

Aeroporturi

Bruxelles Arrecife

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bruxelles - Arrecife