Meniu

Bristol Zadar - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Zadar

 • Informații generale

  Limba oficială Croată
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Kuna (HRK)

 • O orgă specială

  În 2005, arhitectul Nikola Bašić a proiectat un instrument aparte, unic prin creativitatea sa: pe faleză au fost create treptele ce conduc către mare, unde au fost amplasate tuburi care la izbirea valurilor învolburate produc sunete muzicale! 

 • Piața celor Cinci Fântâni

  În oraș se află o faimoasă piață cu fântâni care vreme de peste 300 de ani au alimentat cu apă regiunea. Va sfătuim să porniți într-o plimbare prin zonă la apus, când acestea sunt superb iluminate.

 • Orașul Soarelui

  La marginea bulevardului principal ce duce către plajă, Riva, se află un alt dispozitiv curios proiectat de Nikola Bašic, care imită Sistemul Solar. Acesta se încarcă cu energie solară pe timpul zilei spre a străluci fantastic pe timpul nopții. 

Zadar – cel mai vechi oraș locuit din Croația

Zadar este unul dintre cele mai vechi, dar și mai populare orașe din Croația, vizitat anual de mii de turiști aflați în căutare de momente unice în cadrul unui city break. Acesta se prezintă a fi centrul urban cu unele dintre cele mai frumoase apusuri din întreaga lume. Orașul vechi este situat pe o peninsulă din apropiere, a cărei unică legătură cu uscatul o reprezintă podul de deasupra Golfului Jazine.

Arhitectura sa specială, cu străzile principale puține la număr, ramificate în alte zeci mai micuțe, adiacente, a condus la comparația cu capitala Italiei, astăzi Zadar fiind supranumită „micuța Roma”
Chiar și în prezent centrul vechi constituie atracția principală atunci când vorbim de obiective turistice. Cu restaurante și localuri la tot pasul, nu vă puteți plânge de lipsa varietății în localitatea croată. Avem, de exemplu, La Famiglia, unul dintre localurile trecute pe lista tuturor, cu preparate mediteraneene delicioase! 

Un alt lucru cu care Zadar vă va îmbia este multitudinea de produse locale comercializate. De la produse din lapte de oaie, brânzeturi fine fabricate pe o insulă din apropiere (Pag), la șunca afumată pršut, la baza pentru deserturi constituită în general de fructele proaspete sau uscate provenite din culturile de aici și până la lichiorul inconfundabil Maraschino, care are la origine sucul de cireșe sălbatice – toate acestea și nu numai pot constitui oricând un suvenir minunat pentru întoarcerea acasă dintr-un city break în orașul croat.

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Bristol spre Zadar pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Bristol spre Zadar pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Bristol spre Zadar, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Bristol spre Zadar?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Bristol spre Zadar atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Bristol Zadar

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bristol - Zadar

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Zadar!

Alegeți hotel în Zadar