Meniu

Zboruri Ryanair din Bari spre Cagliari

Arată filtrele

Cagliari

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Plaja urbană

  Dacă vă gândiți să vă petreceți acest city break în bătaia soarelui, la plajă, Cagliari vă va satisface și acest moft! Plaja Poetto este una dintre atracțiile locului, una preferată deopotrivă de turiști și localnici.

 • Gustați, vă rog!

  Ajunși în oraș, veți dori să degustați aproape orice. Vă vor tenta sardinele, pane carasau (pâinea în formă de turtiță), dar și mirto, un lichior regional preparat din mirt.

 • Giara Di Gesturi

  La o oră distanță de Cagliari se află Giara Di Gesturi, un loc încântător unde trăiesc în voie ultimii cai sălbatici ai Europei, în habitatul lor natural. O priveliște pe care nu trebuie să o ratați!

Bogăția trecutului se regăsește oriunde în Cagliari

Cagliari este capitala Sardiniei, situată pe țărmul de sud al insulei, fiind totodată și cel mai mare oraș al său, ridicat în jurul secolului 8 î.Hr. și locuit încă din neolitic, epoca nouă a pietrei.

Potrivit pentru o destinație de city break, Cagliari vă poate oferi de toate din punct de vedere istoric. Impresionanta arhitectură antică sau centrul vechi istoric vă vor încânta cu priveliști de vis; cartierul Castello este mărturia faptului că orașul Cagliari este unul cochet, cu cafenelele și baruri primitoare.

Printre atracțiile regiunii se mai numără biserica Sfântul Mihai, aflată pe Via Ospedale 2, biserica Sfânta Ana, de pe Via Domenico Alberto Azuni sau Piazza Yenne, unde se găsesc nenumărate localuri și restaurante unde puteți încerca preparate tradiționale precum gustări (antipasti) însoțite de un vin bun, savuros. Piața este locul preferat de localnici, deoarece îi caracterizează perfect: un loc plin de viață, care nu doarme niciodată. Dacă veți înainta de-a lungul promenadei dinspre piață, veți ajunge în portul urban.

O vacanță ca-n filme nu este completă fără delicioasele preparatele italiene! Încercați o pizza ca la mama ei acasă la unul dintre localurile: INU Sardinian Wine Bar, aflat pe Via Sassari 50, Sabores de pe Via Baylle 6 sau Federico Nansen, situat pe Corso Vittorio Emanuele II 269.

Aeroporturi

Bari Cagliari