Meniu

Bremen Bilbao - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Bilbao

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul petrece!

  În fiecare an, vreme de nouă zile, în Bilbao este celebrată Aste Nagusia (marea săptămână). În acest timp au loc parade, reprezentații de teatru și concerte, dar și concursuri cu tematică specifică locului.

 • Priveliști de pus în ramă

  Dacă sunteți pasionați de fotografie, în Bilbao veți găsi suficiente priveliști de pus în ramă. De exemplu, drumul de la Plaza Unamuno către Parcul Etxebarria este recunoscut pentru panoramele unice pe care le oferă.

 • Piața de vechituri

  În fiecare sâmbătă a lunii, pe Strada Dos de Mayo are loc piața de vechituri. De aici, turiștii aflați în căutare de chilipiruri pot achiziționa obiecte vechi de artă, cărți, haine second-hand și multe alte obiecte unice.

Bilbao – orașul bunului gust

Capitală a provinciei spaniole basce Bizkaia, Bilbao este recunoscută ca orașul frumosului și al bunului gust. Un city break aici vă va dezvălui eleganța acestui oraș, regăsită în special în clădirile sale, proiectate de către cei mai renumiți arhitecți. Drept dovadă stau vestitul Muzeu Guggenheim, centrul cultural local transformat într-o clădire modernă ce adăpostește o cramă cu cele mai savuroase soiuri de vin, și stațiile de metrou subteran cu un design inedit, proiectate de către Alhódig Bilbao și Norman Foster. 

Pe lista de vacanță trebuie să treceți unul din obiectivele cele mai îndrăgite de turiști: Centrul Vechi (Casco Viejo), aflat chiar în inima orașului. Aici puteți găsi monumente istorice însemnate, dar și o mulțime de hoteluri, restaurante și magazine. 

Muzeele sunt nelipsite și ele din această zonă, denumită de către localnici „Cele Șapte Străzi” (Las Siete Calles). Toate cele șapte duc în piața principală, Plaza Nueva, unde se află Catedrala Santiago, locul de întâlnire pentru pelerinii care traversează Camino del Norte.

Aromele preparatelor tradiționale sunt și ele ceva ce nu trebuie ratat într-un city break în Bilbao. Mizilicurile pinxos trebuie neapărat însoțite de un pahar cu vin vesel de txakoli sau crianza. Iar dacă sunteți fani ai deserturilor, puteți încerca desertul favorit al localnicilor: etxeko biskotxa cu o cremă-budincă fină de migdale.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Bremen spre Bilbao pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Bremen spre Bilbao pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Bremen spre Bilbao, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Bremen spre Bilbao?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Bremen spre Bilbao atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Bremen Bilbao

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bilbao!

Alegeți hotel în Bilbao