Meniu

Bologna Frankfurt - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Frankfurt

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cultură

  Frankfurt este un oraș comercial și are o latură puternic culturală, întărită constant de expoziții, conferințe, seminarii și evenimente. Târgul de Carte și Ambiente sunt printre cele mai importante târguri ale orașului.

 • Shopping

  Nu vă faceți griji, aici puteți găsi orice doriți. Cosmetice, vinuri de clasă superioară, brânzeturi fine și sosuri locale – toate așteaptă să fie testate. Vreți suveniruri locale? Atunci căutați jucăriile din lemn sau ceasurile clasice de perete. 

 • Viața de noapte

  Dacă vreți să prindeți atmosfera de noapte, Sachsenhausen și Bockenheim sunt de bifat. 

Ce trebuie să știți despre Frankfurt am Main

Frankfurt am Main este situat pe malurile râului Main din Germania. Cu peste 700.000 locuitori, este cel mai mare oraș din statul Hessen și al cincilea oraș ca mărime din țară. Clădirea zgârie-nori este una dintre trăsăturile sale distincte. 
Ce trebuie să vizitați în Frankfurt am Main?
Turnul Commerzbank este una dintre clădirile zgârie-nori care nu trebuie ratate – priveliștea de sus merită întru totul! 
Râul Main este, de asemenea, o sursă de relaxare – puteți să faceți o plimbare la pas pe maluri și să vă bucurați de priveliștile orașului. În plus, vă puteți opri oricând la una dintre cafenelele din apropiere pentru a vă reîncărca bateriile. 
Vă recomandăm să vedeți și Muzeul Liebighaus, un loc foarte interesant dacă sunteți interesați de Tarihe – muzeul adăpostește artefacte antice egiptene, vechi de peste 5000 de ani.  
Piața Römereberg Square nu trebuie ratată – aici veți putea admira Catedrala Frankfurt, clădirile istorice, dar și clădirea municipală.  
Dacă sunteți însă în căutare de locuri liniștite, mergeți la Palmengarten – Grădina Botanică a fost construită în 1871 și adăpostește numeroase plante de peste tot din lume.  
Ce trebuie să gustați în Frankfurt?
Plăcerile noastre vinovate sunt: șnitzel (mâncarea tradițională germană), spatzle și Apfelwein (vin făcut din mere).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Bologna spre Frankfurt pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Bologna spre Frankfurt pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Bologna spre Frankfurt, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Bologna spre Frankfurt?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Bologna spre Frankfurt atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Bologna Frankfurt

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bologna - Frankfurt

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Frankfurt!

Alegeți hotel în Frankfurt