Meniu

Căutați bilete de avion din Saint Peter Port

Saint Peter Port

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Casa Victor Hugo

  În oraș se află Casa Hauteville, unde ilustrul Victor Hugo și-a petrecut 15 ani din viață. Dacă doriți să o vizitați, vă puteți rezerva un tur cu ghid, oferit atât în franceză, cât și în engleză. 

 • Cursuri de golf

  Pe întreg teritoriul insulei Guernsey există faimoase terenuri de golf, îndrăgite de jucatorii de talie mondială. Fie că alegeți să luați cursuri sau să vă bucurați de o partidă de golf, aici veți găsi terenul potrivit pentru voi!

 • Trecerile pentru pietoni

  În Saint Peter Port, mașinile se conduc pe partea stângă a străzii. Așadar, vă recomandăm să acordați un plus de atenție când doriți să traversați, în special pe timpul verii, când traficul este foarte aglomerat. 

Saint Peter Port: extraordinarul oraș-portuar al lui Victor Hugo

Saint Peter Port este capitala insulei Guernsey din Canalul Englez, de pe coasta Normandiei. Portul însuși este un orășel încântător, cu o populație ce nu depășește 20.000 de locuitori. Datorită faptului că este unul dintre cele mai pitorești porturi la ocean din întreaga lume, acesta este considerat una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță. Imediat ce ați pășit pe aceste meleaguri, vă cuprinde o atmosferă unică: străzi pietruite și grădini istorice, dar și plaje potrivite pentru iubitorii de sporturi de apă.

Călătoriile în larg sunt atracția numărul unu a regiunii Saint Peter Port pentru un city break de neuitat. În cadrul unei plimbări cu barca sau iahtul, puteți descoperi foci, pești multicolori sau păsări exotice. O altă activitate la fel de populară printre turiști este vizita la Clubul de Aviație Guernsey, aflat pe Planque Lane (aproximativ 4km distanță de port). Aici se organizează lecții de aviație care se pot întinde, la cerere, pe durata unei întregi zile. 

Cele mai vizitate localuri din zonă vă vor pune la dispoziție preparate delicioase pe bază de pește și fructe de mare, o varietate care cu siguranță nu va dezamăgi nici pe cei mai pretențiosi dintre turiști. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Saint Peter Port pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Saint Peter Port pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Saint Peter Port, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Saint Peter Port?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Saint Peter Port atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Saint Peter Port

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Saint Peter Port

Orarul zborurilor: Saint Peter Port