Meniu

Castellon de la Plana Las Palmas - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Las Palmas

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cel mai bun suvenir - sombrero

  Sombrerourile nu sunt numai pentru mexicani! În Las Palmas, aceasta este pălăria tradițională, și o puteți cumpăra de pe Calle Triana, locul în care se adună meșterii pălărieri iscusiți. 

 • Distracție cât cuprinde

  După cum am spus deja, somnul în Las Palmas este considerat un păcat. Unul dintre cluburile pe care vi le recomandăm este Chester Club & Lounge de pe Calle Simon Bolivar, unde veți putea savura cocktailuri din fructe proaspăt stoarse. 

 • Bucătărie delicioasă și sănătoasă

  Dacă sunteți în căutare de preparate delicioase, la un preț rezonabil, îndreptați-vă către localul The Couple, aflat pe Paseo Canteras. Vă recomandăm în mod special preparatele din pește, brânză, cartofi și iepure. 

De ce merită să vizitați Las Palmas?

Las Palmas de Gran Canaria este paradisul turiștilor. Veți găsi aici tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de vacanță, de la plaje întinse, cu ape limpezi și sporturi pe apă, la o arhitectură impresionantă. Mai mult, numeroasele restaurante, baruri și cluburi în care puteți petrece parcă spun că somnul în Las Palmas este un păcat!
Cea mai bună perioadă pentru un city break în regiune este între februarie și martie, când puteți asista la carnavalul tradițional. În fiecare an, începând din secolul 16, străzile se umplu de ritmuri latino și întregul oraș prinde viață. Cele mai memorabile evenimente din timpul festivalului sunt alegerea „Reginei Carnavalului” și a „Celui mai bun travesti”. 
Las Palmas este cunoscut pentru plajele sale cu nisip fin și apa de o claritate impresionantă. Pe fiecare dintre acestea veți găsi șezlonguri și umbrele de soare de închiriat sau, dacă preferați să vă aventurați în larg, echipamente de sporturi pe apă. 
Dacă, totuși, plaja nu este locul dumneavoastră preferat, vă invităm la o plimbare prin Vegueta, centrul vechi al orașului. Aici veți găsi Catedrala Sfânta Ana, cea mai mare biserică de pe insulă. Aceasta a fost construită în urmă cu patru secole și uimește prin amestecul de stiluri: gotic, renascentist și baroc. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Castellon de la Plana spre Las Palmas pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Castellon de la Plana spre Las Palmas pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Castellon de la Plana spre Las Palmas, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Castellon de la Plana spre Las Palmas?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Castellon de la Plana spre Las Palmas atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Castellon de la Plana Las Palmas

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Las Palmas!

Alegeți hotel în Las Palmas