Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Zaragoza Airport

Zaragoza Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Drumurile tobei

  În Zaragoza, Paștele este o desfătare. În Vinerea Mare, veți admira “drumuri ale tobelor”, acestea fiind niște procesiuni de-a dreptul spectaculoase. Vă va atrage atenția și o interpretare dramatică a înmormântării lui Hristos. 

 • O plimbare romantică

  Seara, treceți pe Podul de Piatră - frumos iluminat, cu cele șapte arcade ale sale construite în stil gotic, oferă o priveliște a întregului oraș care vă va tăia răsuflarea, cu siguranță.

 • Aurul negru al Aragonului

  Natura a înzestrat Aragonul cu o climă aspră și soluri nefertile, greu de cultivat, dar a binecuvântat regiunea cu trufe. Ele cresc aici din abundență, iar localnicii le-au numit aurul negru al Aragonului.

De ce merită să vizitați Zaragoza?

Dacă v-ați decis să explorați orașul într-un city break, vă recomandăm să descoperiți mai întâi Catedrala del Salvador (secolele 12-17, cu bănci gotice în interior, turnuri baroc la exterior și fațadă decorată cu ornamente Moor). În depărtare, veți și găsi Palatul Musulmanilor din secolul 11, devenit ulterior reședinta dinastiei Aragon.
O piață din secolul 16, dovadă impunătoare a Renașterii în Aragon, a fost construită inițial ca loc de comerț pentru târgoveții și locuitorii timpurilor, acum servind, însă, expozițiilor și evenimentelor culturale.
Ici și colo, veți regăsi dovezi ale civilizației romane: ruinele unui teatru, băi termale romane, forumul, rămășițe de ziduri, toate adunate la un loc în Centrul Istoric.
La cină, mergeți în cartierul Tubo, cu cafenele și un restaurant care servesc mâncare tradițională. Încercați neapărat ternasco-ul copt – pulpa de miel la cuptor, asezonată cu usturoi, ierburi aromatice și unsă cu untură. Populare sunt și felurile de mâncare de mistreț, cerb, iepure de câmp sau potârniche. La apus, străzile din El Tubo vor mișuna de turiști savurând “tapas” și vinuri locale – toate pentru un city break desăvârșit.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Zaragoza Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Zaragoza Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Zaragoza Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Zaragoza Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Zaragoza Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Zaragoza Airport