Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Viru Viru Intl Airport

Viru Viru Intl Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Boliviano (BOB)

 • Mâncare

  Nu foarte cunoscută, bucătăria boliviană este însă delicioasă. Încercați majadito de charque - orez fiert și carne de vită uscată, servite cu banană și ou prăjit alături. Recomandăm și hojarascas, un biscuit cu bomboane cu lapte și frunze de coca. 

 • Centru cultural

  Santa Cruz ascunde un mix interesant de spații culturale și artistice, de la istorie până la artă religioasă și cea mai recentă artă contemporană. Scena artistică tânără crește, de asemenea, foarte rapid. 

 • Cazare

  Santa Cruz este una dintre cele mai căutate destinații de către turiști, așa că nu e de mirare că dispune de o infrastructură foarte bună când vine vorba de hoteluri. Noi vă recomandăm Los Tajibos, Toborochi, Buganvillas și Camino Real.

Santa Cruz de la Sierra

Poarta de intrare către Bolivia - Santa Cruz de la Sierra -  este în același timp și orașul cu cea mai rapidă creștere din toată țara. Vremea plăcută, dar și altitudinea (416 metri) fac din Santa Cruz de la Sierra o gazdă primitoare pentru cei care vor să exploreze pentru prima dată regiunea. Dacă adăugăm și faptul că este o destinație destul de ieftină (fie că vorbim de cazare, mâncare sau transport), veți înțelege de ce acest oraș este o bijuterie subevaluată (cel puțin, până acum).
Santa Cruz de la Sierra este și centrul economic al Boliviei, producând aproape 35% din PIB și primind peste 40% din investițiile străine ale țării, fapt ce-l transformă în cel mai bogat și modern oraș al națiunii. Dovada stă și în faptul că a devenit destinația preferată a imigranților, care caută condiții mai bune de trai. 
Pentru călători, recomandăm Plaza 24 de Septiembre – acesta este un fel de centru al orașului ce adună o parte dintre obiectivele turistice: Catedrala, Basilica Menor de San Lorenzo, Casa Municipală de Cultură, Muzeul de Artă Sacră, Muzeul Național de Istorie sau Grădina Zoologică. 
De asemenea, vă recomandăm să mergeți la Hard Rock Cafe în Ventura Mall – acesta este situat în cel mai modern cartier al orașului, Equipetrol. Seara, puteți încerca Pink – oamenii merg acolo mai mult ca să danseze, ceea ce este puțin curios, dar locul este foarte interesant. De văzut! 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Viru Viru Intl Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Viru Viru Intl Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Viru Viru Intl Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Viru Viru Intl Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Viru Viru Intl Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Viru Viru Intl Airport