Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Valencia Manises

Manises

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Muzee

  Puteți alege dintre 34 de muzee – noi vă recomandăm să descoperiți Valencia secolului 18 în Muzeul de Ceramică, să explorați Muzeul Mătăsii, dar și să vă lăsați uimiți de puterea tehnologiei la Muzeul de Știință.

 • Plaje

  Zona de coastă este una dintre cele mai importante atracții ale orașului, nu doar datorită evenimentelor care au loc aici, dar și datorită clădirilor unice, a magazinelor, a parcului de copii și a restaurantelor care oferă priveliști incredibile. 

 • Schimbul de mătase

  Lăsați-vă cufundați într-una dintre cele mai mari piețe europene – Mercado Central – veți descoperi una dintre cele mai iconice exemple de arhitectură gotică din Europa, Lonja de la Seda (protejată de UNESCO).

De ce ne place Valencia

Situată pe coasta Mediteranei, Valencia vă întâmpină cu plaje, camere de hotel confortabile și servicii fără cusur. 
Orașul a luat naștere ca o colonie romană în anul 137 Î.C., ca mai târziu să fie condus de mauri, vizigoți și arabi. Ca în majoritatea orașelor de coastă din Spania, obiectivele turistice culturale și istorice se găsesc din abundență și așteaptă să le explorați fiecare secret.
Una dintre capodoperele arhitecturale, dar și simbolul Valenciei este Catedrala Orașului Gotic, construită în 1262.Trebuie să bifați de asemenea și Turnul Ceasului – este impresionant!
Piața veche din centrul orașului este încă un punct important de interes pentru turiști, la fel ca și planetariumul ultramodern, numeroasele biserici, dar și “Orașul Artelor și Științelor”.
În plus, plajele însorite din Valencia vă vor cuceri cu nisipurile lor fine, cu apa curată și cu aerul tipic de vacanță – pe timp de zi, vă puteți răcori cu un cocktail rece de la unul dintre barurile de pe plajă. Seara, în schimb, cluburile încing atmosfera cu petreceri care se termină la răsărit. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Valencia Manises pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Valencia Manises pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Valencia Manises, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Valencia Manises?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Valencia Manises atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Valencia Manises