Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Varginha Major Brigadeiro Trompowsky

Major Brigadeiro Trompowsky

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Unde să mâncați

  Preparatele preferate ale brazilienilor sunt cele la grătar și prăjite. Veți găsi cele mai bune meniuri la Bar do Ernesto, pe Rua Alvaro Mendes 188.

 • Orașul cafelei

  Varginha este al doilea producător de cafea din oraș, cu terenuri întinse de culturi de cafea. Mulți dintre localnici lucrează pentru cel mai mare producător de cafea – Café Bom Dia.

 • La grădina zoologică

  În sud de centrul orașului veți găsi o grădină zoologico-botanică. Aici, nu doar veți întâlni o mulțime de animale, ci veți putea admira și vegetația luxuriantă.

De ce merită să vizitați Varginha

Varginha este unul dintre orașele care au devenit faimoase în 1996, când s-a petrecut o serie de evenimente neobișnuite, greu de explicat. Pentru a atrage turiștii, orașul s-a folosit de agitația din jurul OZN-urilor, însă veți găsi mai multe surprize aici.

Așa-numitul incident din Varginha se referă la o suită de povestiri ale localnicilor, care susțin că au văzut un OZN. Unii spun că acesta s-a prăbușit, alții că au văzut creaturi misterioase în jurul lui. Totuși, armata din zonă respinge aceste afirmații.

Povestea încă atrage mulți vânători de OZN-uri, care aleg să-și petreacă o vacanță în Varginha pentru a rezolva acest mister. Orașul salută aceste inițiative, astfel încât veți vedea stații de autobuz sau alte clădiri în formă de nave spațiale.

Odată ce ați epuizat acest subiect, puteți continua explorarea împrejurimilor. De exemplu, lacul Furnas și portul Barajul Furnas sunt locurile ideale în care puteți închiria o barcă sau schiuri de apă. Dacă sunteți pasionați de pescuit, lacul abundă de locuri special dedicate acestei activități.

Dacă rămâneți în oraș pentru doar câteva nopți, asigurați-vă că una dintre ele este joi. În fiecare săptămână se organizează o petrecere, Quinta da Boa Musica, unde artiști locali urcă pe scena gării din oraș.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Varginha Major Brigadeiro Trompowsky pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Varginha Major Brigadeiro Trompowsky pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Varginha Major Brigadeiro Trompowsky, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Varginha Major Brigadeiro Trompowsky?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Varginha Major Brigadeiro Trompowsky atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Varginha Major Brigadeiro Trompowsky